Διαγωνισμός: Κέρδισε μοναδικά δώρα από την ταινία «Bullet Train» με τον Brad Pitt!

Υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι ηθοποιοί του Χόλυγουντ που έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου, είτε επειδή σε έχουν διαμορφώσει μέσα από τους ρόλους που έχουν υποδυθεί στο παρελθόν, είτε επειδή κάθε «ραντεβού» μαζί τους στην αίθουσα ενός κινηματογράφου, αποτελεί για εσένα μία μοναδική εμπειρία θέασης. Φυσικά, σε αυτούς τους ηθοποιούς συγκαταλέγεται και ο Brad Pitt, ένας ιδιαίτερα αγαπητός καλλιτέχνης που με το ταλέντο, την προσωπικότητα και το ακαταμάχητο στυλ του, έχει αφήσει τη δική του ξεχωριστή «σφραγίδα» στην έβδομη τέχνη.

 

bullettrain2

 

Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, κάθε φορά που μαθαίνεις πως συμμετέχει σε μία νέα ταινία, μετράς τον χρόνο αντίστροφα για την ημέρα που η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ευτυχώς, αυτήν τη φορά δεν θα χρειαστεί να περιμένεις πολύ, καθώς η πολυαναμενόμενη ταινία «Bullet Train», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τη γοητευτική Sandra Bullock, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες των κινηματογράφων, τις αυλές και τις ταράτσες των θερινών σινεμά από τη Feelgood Entertainment μέσα στον Αύγουστο.

Και επειδή βλέποντάς τον να υποδύεται τον Ladybug, είναι βέβαιο πως θα θέλεις να «κλέψεις» ή να αντιγράψεις λίγο από το coolness του, μπορείς να το καταφέρεις λαμβάνοντας μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας στο Instagram και διεκδικώντας συλλεκτικά δώρα από την ταινία!

 

bullettrain3

 

Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 29 Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου, ενώ για να δηλώσεις συμμετοχή, θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τα εξής βήματα: Να κάνεις follow τον λογαριασμό του Ratpack.gr στο Instagram, να κάνεις follow τον λογαριασμό της Feelgood Entertainment στο Instagram και να κάνεις tag δύο φίλους σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση.

Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ ένας από τους τρεις νικητές που θα κερδίσουν ένα στυλάτο καπέλο παρόμοιο με αυτό που φοράει ο Brad Pitt στην ταινία «Bullet Train», ένα εύχρηστο notebook για τις σημειώσεις σου και ένα ποτήρι για να απολαμβάνεις καθημερινά τα ροφήματά σου, όπου και αν βρίσκεσαι.

 

bullettrain4

 

Λίγα λόγια για την ταινία

Στη νέα ταινία «Bullet Train» που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους από τη Feelgood Entertainment τον ερχόμενο Αύγουστο, ο Brad Pitt ως Ladybug σε προσκαλεί σε μία ανεπανάληπτη περιπέτεια μέσα στο πιο γρήγορο τρένο του κόσμου. Ωστόσο, σε αυτό το τρένο δεν είναι μόνος, αλλά έχει για συνεπιβάτες τους πιο φονικούς αντιπάλους από όλη την υφήλιο. Άραγε θα καταφέρει να κατέβει ζωντανός από αυτό το τρένο; Την απάντηση θα τη μάθεις σε λίγες μέρες μέσα από τη μεγάλη οθόνη! Μέχρι τότε, μπορείς να πάρεις μία «γεύση» μέσα από το συναρπαστικό trailer που ακολουθεί.

 

 

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved