Διαγωνισμός: Κέρδισε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Doctor Strange in the Multiverse of Madness»

Υπάρχουν κάποιες ταινίες που σε βάζουν στη διαδικασία να μετράς τις ημέρες αντίστροφα και να συζητάς ασταμάτητα για αυτές με την παρέα σου, μέχρι να φτάσει η ημερομηνία της πρεμιέρας τους. Είτε διαθέτουν ένα πολλά υποσχόμενο και λαμπερό cast, είτε φέρουν την υπογραφή κάποιου σκηνοθέτη που με τη διεισδυτική του ματιά σε καθηλώνει κάθε φορά, το σίγουρο είναι πως οι συγκεκριμένες ταινίες αποτελούν την ιδανική αφορμή για να δώσεις ραντεβού με τους κολλητούς σου μετά το γραφείο, στην είσοδο του αγαπημένου σας κινηματογράφου.

Φυσικά, οι περισσότερες από αυτές τις ταινίες προέρχονται από το σύμπαν της Marvel, αυτόν τον φανταστικό κόσμο στον οποίο έχεις πραγματοποιήσει πολλά νοητά «ταξίδια» στο παρελθόν, παρέα με τους ήρωες που σε συντροφεύουν από όταν θυμάσαι τον εαυτό σου. Ωστόσο, αν υπάρχει ένας ήρωας που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου, αλλά και τον θαυμασμό του κοινού εν γένει, αυτός είναι σίγουρα ο ισχυρότερος μάγος στο σύμπαν, δηλαδή ο Doctor Strange, τον οποίο υποδύεται αριστοτεχνικά ο Benedict Cumberbatch, ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

 

strange1

 

Και επειδή είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις ήδη για τη νέα ταινία «Doctor Strange in the Multiverse of Madness», η οποία κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Μαΐου από τη Feelgood Entertainment, να ξέρεις πως πλέον έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις μοναδικά, συλλεκτικά δώρα από τον αγαπημένο σου ήρωα, λαμβάνοντας μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που πραγματοποιείται στον λογαριασμό του Ratpack.gr στο Instagram!

 

strange2

 

Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 11 έως και τις 13 Μαΐου, ενώ για να δηλώσεις συμμετοχή, θα χρειαστεί απλώς να κάνεις follow τον λογαριασμό του Ratpack.gr και τον λογαριασμό της Feelgood Entertainment στο Instagram, καθώς και να κάνεις mention δύο φίλους σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση. Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ ένας από τους δέκα τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα καπέλο και από ένα patch από τη νέα ταινία «Doctor Strange in the Multiverse of Madness», με πρωταγωνιστή τον πανίσχυρο Doctor Stephen Strange. Διάβασε, λοιπόν, εδώ τους όρους του διαγωνισμού και λάβε μέρος!

 

 

strange3

 

Λίγα λόγια για την ταινία

Αν είσαι έτοιμος να ζήσεις μία κινηματογραφική εμπειρία πέρα από κάθε φαντασία, να ξέρεις πως η νέα ταινία «Doctor Strange in the Multiverse of Madness», η οποία προβάλλεται ήδη στις κινηματογραφικές αίθουσες από τη Feelgood Entertainment, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Όχι μόνο επειδή σε αυτή πρωταγωνιστεί ο ταλαντούχος Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange, αλλά διότι την έχει σκηνοθετήσει ο Sam Raimi, δηλαδή ο µαέστρος του τρόµου και ο µάγος της αγωνίας, ο οποίος από το 1990 μέχρι και σήμερα, μας χαρίζει ανεπανάληπτες υπερηρωικές ταινίες και μας οδηγεί κάθε φορά σε περιοχές που λίγοι σκηνοθέτες τολμούν να προσεγγίσουν, μέσω της μεγάλης οθόνης. Αυτήν τη φορά, λοιπόν, ο Sam Raimi προσκαλεί το κοινό σε νέες, αχαρτογράφητες περιοχές του σύμπαντος, σε ένα πολυδιάστατο ταξίδι στο άγνωστο παρέα με τον Doctor Strange. Παρέα με παλιούς και νέους συμμάχους, ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων έρχεται αντιμέτωπός με έναν μυστηριώδη αντίπαλο, αλλά και με πολλές εκδοχές του ίδιου του εαυτού του. Στο τρέιλερ που ακολουθεί, μπορείς να πάρεις μία σύντομη γεύση από τη νέα ταινία!

 

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved