Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere του «Just Mercy»!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, τι είναι αυτό που πραγματικά μπορεί να σε καθηλώσει στη θέση σου, ενώ παρακολουθείς μία ταινία; 

Οι δυνατές ερμηνείες; Η απρόβλεπτη πλοκή; Ή μήπως η αριστουργηματική σκηνοθεσία; Πιθανότατα πρόκειται για κάποια μυστική «συνταγή» που περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω «συστατικά» και πολλά ακόμη, που μόνο οι «μαέστροι» του είδους είναι σε θέση να γνωρίζουν. Ωστόσο, υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, το οποίο όταν συνοδεύει τον τίτλο μίας κινηματογραφικής παραγωγής, σε προετοιμάζει θετικά και σε προϊδεάζει να κρατάς μαζί σου… μεγάλο καλάθι, μπαίνοντας στην αίθουσα. Φυσικά, αναφέρομαι στις αληθινές ιστορίες, στις ταινίες δηλαδή που βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα και μας διεγείρουν την περιέργεια να ανακαλύψουμε, τι ήταν αυτό που άξιζε την κινηματογραφική τους μεταφορά και εντέλει την προβολή τους στο μεγάλο πανί.

Ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα στο οποίο η τέχνη αντιγράφει τη ζωή, είναι και η επερχόμενη ταινία «Just Mercy» ή αλλιώς «Αγώνας για Δικαιοσύνη», που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου από την Tanweer. Όχι μόνο περιλαμβάνει ένα οσκαρικό cast, με «χρυσά» ονόματα όπως Τζέιμι Φοξ και Μπρι Λάρσον, τους οποίους συνοδεύει ο Μάικλ Μπι Τζόρνταν αναλαμβάνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά βασίζεται στην αληθινή ιστορία του νεαρού δικηγόρου Μπράιαν Στίβενσον και την ηρωική μάχη του ενάντια στις φυλετικές διακρίσεις, η οποία έγραψε ιστορία! Ακριβώς επειδή πρόκειται για μία ταινία που είναι… άχαστη, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας και να διεκδικήσεις μία διπλή πρόσκληση για την επίσημη avant premiere του «Just Mercy»!

dikaiosini

 

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα που ακολουθεί παρακάτω. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου έως και τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου. Και ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ ένας από τους δέκα τυχερούς νικητές, που θα κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την avant premier της ταινίας!

court

 

Πιο συγκεκριμένα, η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στις 20:00 (ώρα προσέλευσης στις 19:30) στον κινηματογράφο Αθήναιον, στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Ειλικρινά, πρόκειται για μία τόσο πολλά υποσχόμενη ταινία, που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα!

jail

 

Λίγα λόγια για την ταινία

Η αφήγηση του συναρπαστικού δικαστικού δράματος «Just Mercy», ακολουθεί τα πρώτα βήματα του νεαρού νομικού Μπράιαν (Μάικλ Μπι Τζόρνταν), ο οποίος μόλις έχει αποφοιτήσει από το Χάρβαρντ. Ενώ μπορεί να ακολουθήσει μία προσοδοφόρα επαγγελματική πορεία ο ίδιος επιλέγει μία πιο μάχιμη κατεύθυνση και πηγαίνει στην Αλαμπάμα, όπου αποφασίζει να υπερασπιστεί όσους καταδικάζονται άδικα. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει την υπόθεση του Γουόλτερ ΜακΜίλιαν (Τζέιμι Φοξ), ο οποίος χωρίς αποδείξεις καταδικάζεται σε θάνατο το 1987, για την περιβόητη δολοφονία ενός 18χρονου κοριτσιού. Αυτή του η απόφαση, δεν αργεί να τον φέρει αντιμέτωπο με ένα αναίσχυντο ρατσιστικό σύστημα που συντηρείται από φυλετικές διακρίσεις, ενώ ο ίδιος οδηγείται σε έναν σκοτεινό λαβύρινθο νομικής και πολιτικής διαπλοκής. Άραγε θα καταφέρει να κερδίσει τη μάχη ενάντια στην αδικία και να σώσει όσους κινδυνεύουν; Θα το μάθουμε στις 27 Φεβρουαρίου, που η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες από την Tanweer. Προς το παρόν, ας πάρουμε μία σύντομη γεύση από το πολλά υποσχόμενο trailer!

 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα που ακολουθεί και διεκδίκησε μία από τις δέκα διπλές προσκλήσεις!

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved