Φωτογραφία με τους Notorious B.I.G και Cobain να αράζουν παρέα;

Μήπως κάνουν πουλάκια τα ματάκια μας;

Σούσουρο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ο ράπερ  A$AP Ferg με τη φωτογραφία που ανέβασε στο twitter, στην οποία ο Kurt Cobain εμφανίζεται να αράζει σε ένα αυτοκίνητο παρεούλα με τον Notorious Big. Πολλοί εντυπωσιάστηκαν, άλλοι ψάρωσαν, άλλοι πιο καχύποπτοι όμως υποψιάστηκαν και μυρίστηκαν φωτοσοπιά.

 

 

Την αλήθεια έσπευσε να αποκαταστήσει ο άλλοτε μπασίστας και ιδρυτικό μέλος των Nirvana, ο Krist Novoselic με ανάρτησή του στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και με μία επεξήγηση της πραγματικής φωτογραφίας, ή μάλλον των πραγματικών φωτογραφιών (δύο ήταν), ως απάντηση στο «αυτή είναι η καλύτερη φωτογραφία που έχω δει ποτέ» του αδαή A$AP. 

Novoselic, θέλησε να κάνει πλάκα, λέγοντας περιπαικτικά: «Πραγματική είναι η φωτογραφία, αλλά κομμένη. Το άτομο που κρατά τα τσιγάρα δίπλα είναι ο Tupac».

Η αλήθεια τελικά μαθεύτηκε. Πρόκειται για δύο ξεχωριστές φωτογραφίες, μία του Notorious να κάθεται στη μπροστινή θέση ενός αυτοκινήτου και ΜΙΑ ΑΛΛΗ του Cobain να αράζει στο πίσω κάθισμα ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ αυτοκινήτου μαζί με τον Pat Smear και φυσικά όχι με τον Tupac.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved