Θα έμενες σε ξενοδοχείο μέσα σε αεροδρόμιο;

Η εγκαταλελειμένη πτέρυγα του αερολιμένα «John F. Kennedy» μετατράπηκε σε πολυτελές κατάλυμα.

Η εγκαταλελειμμένη πτέρυγα του διεθνή αερολιμένα της Νέας Υόρκης «John F. Kennedy», κάποτε, τι κάποτε, τις προηγούμενες πέντε δεκαετίες, φιλοξενούσε μία από τις πιο γνωστές του αερογραμμές, την Trans World Airlines. Αυτό το κέντρο πτήσεων λειτούργησε μέχρι το 2001, όταν και έκλεισε, αποτελώντας μέχρι σήμερα μία «νεκρή» ζώνη του αεροδρομίου.

Κι όμως, 18 χρόνια μετά, αποφασίστηκε να αξιοποιηθεί, να ανασκευαστεί και να μετατραπεί σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, που θα κρατά τον vintage χαρακτήρα του και φυσικά τα χαρακτηριστικά της παλιάς του υπόστασης, αυτής του αεροδρομίου.

Το TWA έχει διατηρήσει στους χώρους του, όπως το λόμπι, τα κέντρα εκδηλώσεων και συσκέψεων, τις καρέκλες που χρησιμοποιούσε το αεροδρόμιο στις αίθουσες αναμονής, ενώ από τα μεγάφωνα θα ακούγονται τραγούδια των Frank Sinatra και Dean Martin υπό τη μορφή soundtrack. Θα υπάρχει μουσείο, ενώ στα δωμάτια θα υπάρχουν έπιπλα και αφίσες που θα παραπέμπουν σε δωμάτια. 

Μαζί και θέα στο αεροδρόμιο και τα αεροπλάνα, χωρίς ο θόρυβος να ξυπνάει τους διαμονείς το πρωί, αφού τα τζάμια περιέχουν γυαλί Fabrica, που είναι το δευτετρο πιο πυκνό γυαλί στον κόσμο.

Το ξενοδοχείο θα ανοίξει επίσημα τις πόρτες του στις 15 Μαΐου, οπότε ας αρκεστούμε για την ώρα στις φωτογραφίες:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved