Όταν ο Matt Bellamy των Muse έπαθε Μιχάλη Ρακιντζή

Θα γίνουν πραγματάκια στο επερχόμενο tour του συγκροτήματος.

Οι Muse χρησιμοποιούν αρκετά την τεχνολογία για τις μουσικές τους συνθέσεις καθώς και για τη σκηνική τους παρουσία. Τα εφέ πάνω στη σκηνή, τα μαραφέτια που χρησιμοποιούν στα όργανά τους και οι πολυδιάστατοι ήχοι στα τραγούδια και στους δίσκους τους είναι κύριο γνώρισμα της μπάντας τα τελευταία χρόνια που, αν και με το «Drones» έδειχναν να απομακρύνονται λίγο από την εφεδιά και να εστιάζουν στη μουσική, με το «Simulation Theory» επιστρέφουν στην τεχνολογική υποστήριξη.

Τι κι αν ο Bellamy είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι θέλει να ξεκολλήσει κάπως από τα εφέ, τα φρουφού και τα αρώματα, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, τσουπ, την έκανε την κυβιστησούλα του, με ένα teaster στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο τραγουδιστής-κιθαρίστας-leader της μπάντας εμφάνισε μέσα από το video μία στολή ρομπότ, την οποία από τα συμφραζόμενα καταλάβαμε ότι θα φορά στο Tour  που ξεκινά τον τρέχοντα Φλεβάρη από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και θα φτάσει μέχρι την από 'δω μεριά και την Ευρώπη, αλλά όχι, ΟΧΙ, ΟΧΙΙΙΙΙ την Ελλαδίτσα μας. (Κλαψ).

Ιδού:
 

 

Getting geared up #simulationtheoryworldtour

A post shared by Matt Bellamy (@mattbellamy) on



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved