Όσκαρ Α’ Αντρικής... Selfie

Ο Rock το κατέχει και αυτό.

Κάποτε τον είχαμε για «άλλη μια ντουλάπα» που κυκλοφορεί στο Hollywood. Έναν τύπο πλασμένο για τα B Movies, που στην καλύτερη θα παίξει τον μπράβο του κακού σε ταινία του James Bond. Δεν είναι δα εδώ που τα λέμε καμιά ηθοποιάρα τύπου Di Caprio ή Brad Pitt –ούτε καν Orlando Bloom- για να πάει για Όσκαρ.

Ο τύπος πλέον έχει εξελιχθεί στον απόλυτο σούπερ σταρ, ό,τι και αν γυρίσει βγάζει χρήμα και είναι από τους βασικούς λόγους που το «Fast & Furious» πάει τόσο καλά.

Αυτός είναι ο Dwayne «The Rock» Johnson και στο παρακάτω άλμπουμ απολαμβάνεις μερικούς από τους κορυφαίους ρόλους του.

 

 

Μέσα σε λίγα χρόνια ο ντουκάς του Hollywood από ένας απλός, θηριώδης τύπος μετατράπηκε σε κινητή επιτυχία, κάτι που συνεχίζει να κάνει όσο περνά ο καιρός. Παρά το «μπαμ» που έχει κάνει δεν γίνεται να παραλείψουμε και ένα μελανό σημείο της καριέρας του. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τις υπερ-ερμηνείες του (γελάμε) στο «Scorpion King» ή το «Hercules» αλλά το Όσκαρ θα το πάρει για τις… selfies του.

Ο Κώστας Βαϊμάκης πάντως τα ‘χει πει για το πόσο έχει χαζέψει ο κόσμος με τις selfies και ice bucket challenge.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ κατάφερε να βγάλει 105 selfie φωτογραφίες με τους φαν του μέσα στο ελάχιστο χρονικό διάστημα των 3 λεπτών. Από τη στιγμή κιόλας που έχει και πιστοποιητικό (απόδειξη η παρακάτω φωτογραφία), ο Rock μπορεί να απολαμβάνει το μοναδικό αυτό κατόρθωμά του.

 

 

Για μας τους φαν του πάντως ένα δάκρυ ομολογούμε πως κύλησε από το μάτι. Ελπίζουμε να μας ξελασπώσει με κάποια καλή ταινία στο μέλλον.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved