O Shazam είναι ο πιο Ασόβαρος ήρωας στον πλανήτη

Τσέκαρε τρεϊλεράκι και θα καταλάβεις.

Κάποτε τον ξέραμε ως Captain Marvel ωστόσο ένα τέτοιο όνομα δεν μπορούσε να χωρέσει στην DC Comics, ιδιαίτερα όταν το αντίπαλο δέος φέρει το όνομά του (και έχει και δική του Captain Marvel). Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν ο το ντούκι με την κόκκινη στολή και τη λευκή κάπα να μετονομαστεί σε κάτι λιγότερο σοβαρό. Και κάπως έτσι γεννήθηκε ο Shazam.

Στο νέο τρέιλερ λίγων δευτερολέπτων λοιπόν που κυκλοφόρησε η DC ο πρώτος σούπερ ήρωας όλων των εποχών, μεταμορφώνεται από νεούδι Billy Batson (Asher Angel) σε Shazam (Zachary Levi) και τα βάζει με τον Dr. Sivana (Mark Strong).

Λόγω του Levi έχουμε γράψει κείμενο για κωμικούς που έπαιξαν σούπερ ήρωες.

 

 

Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία η ταινία δείχνει να παραέχει ασόβαρο χαρακτήρα κάτι που κάνει τον Shazam να ανταγωνίζεται σε… χαλαρότητα μέχρι και τον Ant-Man με καμία δόση υπερβολής. Ωστόσο επειδή πρόκειται για όνομα που εμπνέει σεβασμό, έχουμε σοβαρές ελπίδες ότι στις 5 Απριλίου (ημέρα πρεμιέρας) δεν θα δούμε πατάτα θα δούμε καλά πραγματάκια στην ταινία του David F. Sandberg.

Όπως και να έχει όμως αναμένουμε έναν πολύ δυνατό πρόλογο για τον ερχομό του μεγάλου του αντιπάλου, Black Adam –τον οποίο θα υποδυθεί ο Rock- αλλά και το πώς θα συνεχίσει να χτίζει το σύμπαν της η DC μετά τις ταινίες των Wonder Woman και Aquaman.

Στις 5 Απριλίου η απάντηση. Μέχρι τότε βέβαια μπορείς να έχεις μια ιδέα του τι θα δεις στην ταινία στο παρακάτω άλμπουμ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved