Ο Mayweather βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να πικάρει τους haters του στο Instagram

Tον λες και λίγο γραφικό...

Τι και αν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση -εδώ φημολογείται ότι σύντομα θα παίξει ρεβάνς με τον Pacquiao- ο Floyd Mayweather παραμένει πιστός στις συνήθειες και στο ψευδώνυμό του: «Money».

Ο Αμερικανός αήττητος πυγμάχος βαριόταν, βλέπεις, την πρωτοχρονιά να το ρίξει μόνο στο καζίνο και έβγαλε χρήματα παίζοντας αγώνα επίδειξης εναντίον του kickboxer Tenshin Nasukawa. Εύκολα λεφτάκια, 9 εκατομμύρια στην τσέπη χωρίς καν να πάθει γρατζουνιά.

Επειδή όμως το να είσαι ο Mayweather σημαίνει ότι είσαι και μισητός, ο «Money» ανέβασε ένα βιντεάκι στο Instagram του κάνοντας επίδειξη χρημάτων κόντρα σε αυτούς που λατρεύουν να τον μισούν. Όχι, δεν άνοιξε κάνα θησαυροφυλάκιο με χρήματα και bitcoin, αλλά διαφήμισε τη… φτηνή συλλογή ρολογιών του μέσω Instagram.

«Όταν πάω 30 ημέρες πληρωμένες διακοπές (pay-cation) κουβαλάω μαζί 30 μου διαφορετικά ρολόγια. Αν χρειαστεί άλλο ένα 10ήμερο, παίρνω και άλλα 10. Όταν κάνω όμως δικές μου διακοπές, παίρνω το δικό μου ρολόι που αξίζει 18 εκατομμύρια» είπε και μας… τα ‘δειξε. Και τα 41.

 

 

Επειδή Mayweather είναι αυτός και έπρεπε να σιγουρευτεί ότι οι haters θα σκάσουν από το κακό τους, ανάρτησε και δεύτερο βίντεο όπου δείχνει με κάθε λεπτομέρεια το ρολόι των 18 εκατομμυρίων. Τον λες και γραφικό ε;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved