10+1 παροιμίες Γιάννηδων που βγήκαν για αυτούς τους Γιάννηδες και μόνο

Τα δικά μας «Χρόνια Πολλά» στη μισή Ελλάδα.

Σήμερα είναι η μέρα του copy paste. Πηγαίνεις κάτω δεξιά στην αναζήτηση του facebook, πατάς «Γιάννης, Giannis, Ιωάννης, John, Τζον», συντάσσεις ένα πρώτο μήνυμα και αρχίζεις να βαράς τα "Ctrl+V" σαν να παίζεις ναρκαλιευτή με το πληκτρολόγιο. Τρε μπανάλ, αλλά κλάσεις ανώτερο από τα ομαδικά ταγκαρίσματα κάποιων, που αισθάνονται την ανάγκη να ευχηθούν σε κάθε γνωστό-άγνωστο, αφού πρώτα δείξουν σε όλους ότι: Α) δεν έχουν ζωή, Β) βαριούνται τη ζωή που δεν έχουν.

Εμείς, λοιπόν, επιλέξαμε να διαχωρίσουμε τη θέση μας από όλους τους από πάνω και να συγκεκριμενοποιήσουμε τις ευχές μας για ένα όνομα που οι παροιμίες του είναι πιο πολλές κι από όλους τους Γιάννηδες του κόσμου του.

Διαλέξαμε από τη λίστα του Ratpack μια εντεκάδα αγαπημένων μας Γιάννηδων, οι οποίοι πέρα από το όνομα και τη χάρη, έχουν και κάποιες παροιμίες κομμένες και ραμμένες, αποκλειστικά στα μέτρα τους.

Στις παρακάτω φωτογραφίες δεν θα βρείτε ατάκες όπως «Γιάννη μου το μαντήλι σου» και «Έρωτας είναι ο Γιάννης» γιατί πολύ απλά ΔΕΝ είναι παροιμίες. 

Χρόνια πολλά στη μισή Ελλάδα και ειδικά στους παρακάτω:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved