Μόλις είδαμε το μανάρι με το οποίο θα πετάει ο Maverick στο νέο Top Gun 2

Μάχιμο μαχητικό!

Τα έχουμε ξαναπεί για το Top Gun. Από εκείνη την πρώτη φορά που είδαμε τον Tom Cruise και τον Val Kilmer να σουλατσάρουν μέσα στα αεροπλάνα τους, ονειρευτήκαμε το πώς θα ήταν να βολτάραμε στους αιθέρες μέσα σε ένα F-14 Tomcat. Αυτό ήταν το μαχητικό που οδηγούσαν και άλλοτε αγαπημένο της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας.

Δες το σε αυτό εδώ το αφιέρωμα που είχαμε ετοιμάσει για το Top Gun.

Οι καιροί όμως αλλάζουν. Το ίδιο και τα αεροπλάνα. 

Ο Peter Maverick Mitchell φαίνεται πως στη νέα ταινία θα οδηγεί ένα F/A-18F Super Hornet. Από τα απίστευτα μανάρια των αιθέρων το οποίο εθεάθη στα γυρίσματα. Και εδώ έχουμε την πρώτη φωτογραφία του. Ιδού το νέο μαχητικό του Maverick.

 

 

 

Παρότι ο Cruise έχει δίπλωμα πιλότου και είναι γνωστός για τα κασκαντεριλίκια που κάνει μόνος του, κανένας ηθοποιός -όσο εξοικειωμένος και να είναι- δεν επιτρέπεται να πετάξει ένα Hornet. Όχι μόνο είναι δύσκολο να τα κουμαντάρεις, αλλά κοστίζουν και εκατομμύρια σε περίπτωση που γίνει η στραβή.

Ο Cruise ωστόσο έχει εμφανιστεί και με την επίσημη στολή. Η συγκεκριμένη που βλέπεις είναι αυτή που χρησιμοποιούν οι πιλότοι που πετούν σε υψηλότερα πόδια και δέχονται μεγαλύτερη πίεση.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

Maverick is back on set!! There’s more badass photos up on the site. #TomCruise #TopGun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hollywood Pipeline (@thehollywoodpipeline) στις

 

Υπομονή. Ο Maverick θα πετάξει με το νέο μαχητικό στο Top Gun 2 στις 26 Ιουνίου του 2020.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved