Δυο μέτρα παλίκαρος βρίσκει τραγικό τέλος από υπερβολική δόση Friendzone

Την πήγε για γκολφ, φαγητό, ποτό, παγωτό, ιππασία, της πήγε λουλούδια και τελικά πήγε άκλαυτος.

Είναι το παλικάρι της φωτογραφίας. Τον λέγανε Ντάνιελ. Οι φίλοι του τον φωνάζανε Νταν. Αυτή, τον φώναζε Ντανιελούκο. Την πήγε παντού. Για φαγητό, για παγωτό, για γκολφ, για ιππασία. Της πήρε λουλούδια. Της προσέφερε στο πιάτο τη φαντασίωση ενός τέλειου ραντεβού, όπως θα έπρεπε να είναι στα δικά της τα μάτια από τον ιδανικό (ή εξιδανικευμένο) άντρα, τον οποίο όμως ακόμα δεν έχει βρει.

Αυτός, σίγουρα ΔΕΝ είναι ο Νταν. 

Αυτή, μετά το πλήρες ραντεβού τους, ανέβασε αυτό:

 

screen shot 2017 02 08 at 4 03 45 pm

 

Ο Ντανιελούκος γύρισε το βράδυ σπίτι, τον έπαιξε μπήκε στον προφίλ της και είδε το μαχαίρι του Friendzone να περνά από την οθόνη του και να καρφώνεται απευθείας στην καρδούλα του: «Ήθελες να θέσεις τα στάνταρ του πώς θα έπρεπε να μου φέρονται και σίγουρα τα έβαλες πολύ ψηλά. Ευχαριστώ τον θεό που έφερε έναν τόσο μεγάλο μαλάκα καλό φίλο στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ που με κάνεις να νιώθω πραγματική πριγκίπισσα».

Κάθε λέξη της παραπάνω φράσης και ένα στρίψιμο της λαβής. Κάθε γράμμα της κι από ένα δόντι του μαχαιριού. Η τελευταία και τελειωτική μαχαιριά, ένα δολοφονικό hashtag: «Stillsingletho».

Ή όπως εύστοχα αποτυπώθηκε στο διαδίκτυο, ένα βίαιο, αποτρόπαιο, φρεντζοουνικό Fatality:


ko7h2ab

Η εν λόγω κοπελιά κυκλοφορεί ελεύθερη εκεί έξω. Χρησιμοποίησε τον Νταν, το ραντεβού τους και το Twitter, για να δείξει στους υποψήφιους πρίγκιπες εκεί έξω, αφενός ότι είναι ελεύθερη, αφετέρου ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για να γίνουν ό,τι κι ο Νταν, αλλά με σεξ.

Το αν ο Νταν κλαίει τα βράδια όπως ο Ντόρσεϊ όταν ήταν στον Ολυμπιακό, ποσώς την ενδιαφέρει. Το αν η καρδούλα του Νταν χτυπάει πιο δυνατά κι από κόρνα πλοίου επίσης. Τα λεφτά που έχει χαλάσει ο Νταν για να την πάει σε όλα αυτά τα μέρη δεν μπορούν να αποτιμηθούν. Γιατί, τι αξία έχουν τα λεφτά μπροστά στα αισθήματα;  

Ένα δάκρυ, ένα λουλούδι, ένα «κρίμα» κι ένα RIP για όλους τους Νταν του μάταιου κόσμου τούτου. Αυτά από εμάς, όπως και από ένα ευρύ κομμάτι του σοσιαλομιντιακού διαδικτύου το οποίο αντιμετώπισε με συμπόνοια, αλλά και μετά βδελυγμίας την απώλεια ενός ακόμη άντρα από υπερβολική δόση Friendzone.

Ας δούμε μερικά από τα σχόλια που συνόδευσαν τη σωρό της αξιοπρέπειάς του:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved