Κυκλοφόρησε σειρά πούρων προς τιμήν του Ουίνστον Τσώρτσιλ

Δυναμισμός και υπεροχή μέσα από ένα κορυφαίο blend για αποφασιστικούς τύπους.

Πες ό,τι θέλεις για την πολιτική καριέρα του Ουίνστον Τσώρτσιλ, αλλά τον σημάδεψαν τρία βασικά πράγματα: ο άνευ όρων πόλεμος του ενάντια στους Ναζί, η αγάπη του για το dry gin και, φυσικά, η αδυναμία του στα πούρα.

Πέρα όμως από όλα αυτά, ο Σερ Ουίνστον υπήρξε μία από τις εμβληματικότερες μορφές της σύγχρονης πολιτικής σκηνής. Όμως τι γίνεται όταν ειδικά η εικόνα σου με το πούρο σε έχει κάνει διάσημο παντού;

0001894 winston churchill the late hour robusto

Τα Winston Churchill – The Late Hour είναι η νέα σειρά πούρων προς τιμήν του Άγγλου πολιτικού, που έρχονται για να μεταδώσουν το prestige του.

Το κάθε πούρο ωριμάζει μέσα σε βαρέλια που φιλοξένησαν single malt whiskey, έχοντας κρατήσει με αυτόν τον τρόπο το άρωμα και προσφέροντας μία ιδανική, ξεχωριστή και δυνατή γεύση, αντάξια του δυναμισμού του Σερ Ουίνστον.

Όλα αυτά σε τρεις διαφορετικές ποιότητες -Robusto, Toro και Churchill- που φέρνουν μαζί τους την υπεροχή του καπνού της Νικαράγουα.

davidoff late hour cigar review holding with wooden ash tray

 

Τέλος, εύφημο μνεία αξίζει και το ξεχωριστό ποτήρι για ουίσκι, του οποίου οι αυλακώσεις στο στόμιο θα φιλοξενήσουν το πούρο σου. Το λες και μαεστρία.

 

davidoff late hour cigar review the dalmore cigar malt scotch 800x534

Δες τις φωτογραφίες και βυθίσου στην elegant εμφάνισή τους. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved