Ο πιο ΠΡΟΧΩ πατέρας έφτιαξε την πιο ΠΡΟΧΩ Halloween στολή για τα παιδιά του

Ψηθήκαμε για υιοθεσία.

Η πιο εντυπωσιακή στολή Halloween που μπορείς να βάλεις στο μυαλό σου θα έχανε έναν ενδεχόμενο διαγωνισμό ΜΟΝΟ αν είχε να ανταγωνιστεί μία εξίσου εντυπωσιακή αλλά και συνάμα πιο πρακτική. 

Μία τέτοια έφτιαξε ένας πατέρας με φαντασία, μεράκι και χεράκια που πιάνουν για τα παιδιά του, τα ανίψια του και, φυσικά, τον εαυτό του, γιατί ό,τι φτιάχνει κάθε πατέρας κατά βάθος το κάνει και λίγο για το παιδί που κρύβει και θα κρύβει μέσα του.

Ο Griddlock Cosplay, στο προσωπικό κανάλι που έχει στο Youtube με διάφορες πατέντες του, πρόσφατα πρόσθεσε ακόμα μία, στο πνεύμα των ημερών αλλά και στο γνωστό πατρικό μοτίβο που ακολουθεί κάθε «χαζομπαμπάς» για τα παιδιά του.

 

ezgif.com resize

 

Ένα κοστούμι Mechwarrior το οποίο μπορεί να χωρέσει έναν ενήλικα για την πίσω θέση και ένα παιδί για την μπροστά, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα για διαστημικές και ασφαλείς βόλτες. Με τα χειριστήριά του, με την LED οθόνη του, με την πόρτα του, με τα όλα του.

 

ezgif.com resize 1

 

Αυτή η στολή ουσιαστικά φτιάχτηκε για το Edmonton Comic Expo 2018, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να την μετατρέψει σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για τα παιδιά και τα ανίψια του, σε ένα μέσο μεταφοράς για την ασφαλή μετακίνησή τους στο σχολείο και σε μία από τις πιο πρωτοποριακές στολές για το Halloween.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved