Φήμες θέλουν τους TechItSerious να κρύβονται πίσω από την οργάνωση του σχεδίου. 

Υπάρχει λόγος που όταν ήμασταν πιτσιρικάδες θέλαμε να ντυνόμασταν καουμπόηδες. Με το σήμα του σερίφη, να πιάνουμε τους «κακούς», να νιώσουμε λίγο παραπάνω Λούκυ Λουκ απ’ ότι ήμασταν στην πραγματικότητα.

ΌΧΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ.

Σε αυτό το σάιτ ποτέ δεν συμπαθήσαμε τα καλά παιδιά των γούεστερν. Δεν τους θέλαμε τους καλούς γιατί στην πραγματική Άγρια Δύση δεν υπήρξαν καλοί. Μόνο τυχοδιώκτες με όνειρα για πλούτη, πιστολέρο που ήταν ψυχροί δολοφόνοι, φίλοι που στην πρώτη ευκαιρία μαχαίρωσαν πισώπλατα τους φίλους τους. Αυτοί μας άρεσαν. Τα τσακάλια.

Οπότε το Red Dead Redemption 2 της Rockstar που κυκλοφορεί σήμερα για PS 4 και Xbox Οne, είναι κάτι παραπάνω από την μεγαλύτερη gaming παραγωγή μέχρι σήμερα. Είναι αυτό που πάντα θέλαμε να γίνουμε.

 

Ο σωστός ο outlaw, ο παράνομος, το τσακάλι, δεν μπαίνει στο ΠΛΑΙΣΙΟ και πάει με χειραψία στον πωλητή, τον καλημερίζει και του λέει «Φιλαράκι πάσαρε μου το Red Dead» αγοράζοντάς το. ΟΧΙ. Αυτά τα κάνουν τα τρυφερά πόδια όπως εσείς. Εμείς εδώ είπαμε πως θα το κάνουμε σωστά, όπως οι παράνομοι της εποχής. Ο στόχος; Το παιχνίδι. Η αιτία; Να το δώσουμε στους guru του gaming, τους TechItSerious. Στα παιδιά που θα το πάρουν, θα το λιώσουν και θα μας δείξουν και πέντε πράματα παραπάνω. Αλλά επειδή αυτοί οι gamers είναι όλο χειριστήριο και μηδέν τσαγανό, η βρώμικη δουλειά έπρεπε να γίνει από εμάς. Κάπως έτσι ξεκίνησε το απόλυτο Mexican standoff με το ΠΛΑΙΣΙΟ.

 

CA6A4564

 

Ένας μουσάτος, ένας ψηλός και ένα ρεμάλι εμφανίστηκαν στο κατάστημα της Αγίας Παρασκευής. Μύριζαν μπαρούτι, φρέντο καπουτσίνο και περπατούσαν βαριά (από τη νύστα). Αφού κοντοστάθηκαν και εντόπισαν που κρυβόταν το Red Dead Redemption 2, έκαναν την μεγάλη μπούκα. Ας μην κρυβόμαστε πια: ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ.

Και τα καταφέραμε μία χαρά για να κάνουμε με τους TechItSerious το απόλυτο challenge: ποιος θα παίξει το game καλύτερα.

yu67

 

Δεν σας λέμε άλλα. Το σύγχρονο γουέστερν, το σπαγγέτι το σωστό, το Wild West που θα ζήλευε και ο Κουέντιν Ταραντίνο, έρχεται στο παρακάτω βίντεο.

 


ΥΓ: Για τις ανάγκες αυτών των γυρισμάτων ΚΑΝΕΝΑΣ συντάκτης δεν χρειάστηκε να πάει φυλακή.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved