Όλα της συγκατοίκησης δύσκολα. ΟΛΑ!

Ο παλίκαρος σκιτσογράφος από το Ισραήλ ξαναχτύπησε με πολύ δυνατό υλικό.

Ο Ισραηλινός σκιτσογράφος Yehuda Adi Devir είναι πολύ αγαπητός εδώ στο Ratpack. Έχουμε κάνει τόσα θέματα για τα σκίτσα του που καυτηριάζουν τη συγκατοίκηση και γενικότερα τη σχέση, που πλέον έχει μπει στις καρδιές και στα σπίτια μας.

Για όσους δεν έχουν ξαναδιαβάσει κάτι σχετικό, να ξέρετε ότι ο συγκεκριμένος τύπος, παίρνει στιγμές από τη σχέση του με τη Maya Devir και τις κάνει σκίτσα, θέλοντας έτσι να αποδώσει την καθημερινότητά του με τη σύντροφό του με έναν πιο καλλιτεχνικό, χιουμοριστικό και κάπως σουρεαλιστικό τρόπο, μέσα από τη σειρά σκίτσων με την ονομασία «One of those Days»

Πρόσφατα, ωστόσο, και μετά από πολλά σκίτσα του ζεύγους ανακαλύψαμε πώς είναι το πραγματικό ζευγάρι και πόσο ίδιο είναι με αυτό που αποτυπώνεται στο χαρτί. Ο τύπος, μάλιστα το πήγε σε άλλο επίπεδο, αφού θέλησε να φέρει τα δύο αυτά ζευγάρια, το πραγματικό με το καρτουνίστικο, πιο κοντά, καταδεικνύοντας και την ομοιότητά τους, άρα και το δικό του ταλέντο, που μπορείτε να αναγνωρίσετε παρακάτω.   

Ιδού, σε μία στιγμή χαλάρωσης: 

husband wife everyday life illustrations yehuda devir 6 5b29f5488226d 700

 

Ιδού, σε μία στιγμή ξεγνοιασιάς: 

husband wife everyday life illustrations yehuda devir 8 5b29f54b60254 700

Φυσικά, ο Ισραηλινός σκιτσογράφος δεν μπορούσε να μας αφήσει στεγνούς από ιδέες του πώς είναι η καθημερινότητα μίας σχέσης, οπότε μάς χάρισε μερικά ακόμη σκίτσα της δικής του, της δικής μας, της δικής σου, όλων μας.

Δες τα και ταυτίσου:  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved