«Είναι καλή φάση να μένεις μαζί με το κορίτσι σου…»

Καθημερινές σκηνές τρέλας και παράνοιας σε 8 φοβερά σκίτσα.

Ο Yehuda Adi Devir είναι ένας Ισραηλινός σκιτσογράφος που ζει στο Τελ Αβίβ. Ή μάλλον συζεί στο Τελ Αβίβ. Με την κοπελιά του τη Maya. Που του δίνει άπειρο υλικό για να σκιτσάρει τις καθημερινές σκηνές τρέλας και παράνοιας στο σπιτικό τους.

Μη φανταστείς κάτι εξωφρενικό, αντίθετα είναι πολύ απλά τα πράγματα που βιώνει. Τα έχεις ζήσει κι εσύ, αν έχεις συζήσει ποτέ. Γιατί αν δεν το έχεις κάνει, τα παρακάτω σκίτσα θα λειτουργήσουν ως ιδανική προετοιμασία για το τι σε περιμένει.

men woman

Η κλασική αργοπορία των κοριτσιών που θα είναι έτοιμες σε πέντε λεπτά, τα κλάματα σε ταινίες που δεν τα περιμένεις για κανέναν λόγο, το αγνό ανόθευτο μίσος τους για τις κατσαρίδες κι άλλα πολλά που αποδεικνύουν το εξής: είμαστε ίσοι (ή τουλάχιστον θα έπρεπε) απλά δεν είμαστε ίδιοι –κι αυτό είναι το ωραίο.

Και ο σκιτσογράφος από το Ισραήλ έχει πιάσει ακριβώς αυτό το συναίσθημα. Έχει σκιτσάρει τη συμβίωση, όπως ακριβώς είναι. Μια προσπάθεια δηλαδή να γεφυρωθούν οι τελείως διαφορετικές αντιλήψεις για την καθημερινότητα που έχουν οι άνδρες με τις γυναίκες. Και τα τρομερά κωμικά αποτελέσματα που προκαλεί αυτή η απέλπιδα προσπάθεια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved