Μεγάλη μπαλίτσα στο clopy-paste από τους Wu-Tang Clan

Τους πήρανε χαμπάρι και τους πετάνε μηνυσούλες.

Πριν από λίγο καιρό είχε δημιουργηθεί ένα «ερωτικό» τρίγωνο ανάμεσα σε μουσικούς τριών διαφορετικών γενεών. Οι Radiohead μήνυσαν τη Lana Del Ray, διαμαρτυρόμενοι ότι τους έκλεψε το Creep, το οποίο είχαν αυτοί πρώτοι κλέψει από τους «Hollies» και το «The Air that I Breathe». 

Δεν ξέρουμε αν ο λόγος που στράβωσε ο Thom Yorke και η παρέα του ήταν γιατί η Lana τους έκλεψε απλά το τραγούδι ή τη δόξα των πρώτων κλεφτών, αλλά εμείς εδώ λέμε ότι αυτά, καλό είναι να μη γίνονται. Και πριν καλά-καλά τελειώσουμε τη φράση μας, τσουπ, έρχεται νέο clopyright στόρι.

Εσχάτως, οι Wu-Tang Clan ειδοποιήθηκαν από δικαστικό κλητήρα ότι η τρίο μπάντα από τα μακρινά '60s «The Diplomats» τους έκανε μηνυσάρα, διατεινόμενη ότι το νέο τους τραγούδι «People Say» γράφτηκε πάνω σε καρμπόν, σε μία ωραιότατη ξεπατικωτούρα του δικού της «I’ve Got the Kind of Love»

 

Η soul μπάντα ισχυρίζεται ότι το κομμάτι των Wu-Tang Clan είναι βασισμένο στον ρυθμό, στους στίχους και στη μελωδία του δικού τους παιδιού, γι' αυτό και απαίτησαν αποζημιωσούλα, μαζί και τη διακοπή κυκλοφορίας και πώλησης του κομματιού, που ανήκει στον δίσκο «The Saga Continues».

Αν ακούσατε το κομμάτι τους πιο πάνω και ακούσετε κι αυτό των Diplomats, θα συμφωνήσετε μαζί μας ότι μια κάποια ομοιότητα υπάρχει:


Αφού κάνετε που κάνετε το Copy Paste ρε παιδιά, δώστε λίγο τυράκι και στους «νονούς». Κρίμα, γιατί είναι και ωραίο κομματάκι. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved