Μια μητέρα έστησε φωτογράφηση στον γιο της α λα Carl από Walking Dead

Και κάποιοι βιάστηκαν να κράξουν...

Η παρακάτω ιστορία είναι διδακτική για αυτούς που βιάζονται να κράξουν, αλλά και συγκινητική για αυτούς που ξέρουν πρώτα να διαβάζουν.

Μία γυναίκα από την Αυστραλία αποφάσισε να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια του γιου της με μία φωτογράφηση που είχε θέμα τα ζόμπι. Του έδωσε ένα κέικ που έμοιαζε με ανθρώπινο κρανίο, τον άφησε να το τρώει με την ησυχία του και να πασαλείβεται με αυτό το κάτι σαν αίμα, την ώρα που αυτή τον φωτογράφιζε. 

Όταν ανέβασε τις φωτογραφίες, το κράξιμο από άλλες θιγμένες μανάδες πήγε σύννεφο. Μπορείτε να καταλάβετε. Την είπαν κακή μάνα, που δεν μεγαλώνει σωστά το παιδί της κλπ. Κάπου λογικό ως ένα σημείο. Μέχρι ποιο σημείο; Εκείνο που την αφήνεις πρώτα να σου εξηγήσει γιατί το έκανε αυτό. 

Ο γιος της δεν ήρθε σε αυτόν τον μάταιο κόσμο με τρόπο φυσιολογικό. Για την ακρίβεια, ήρθε χωρίς καρδιακό παλμό. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια η μάνα: «Οι γιατροί μου είπαν ότι ο πλακούντας μου είχε αποκολληθεί και ότι δεν χτυπούσε η καρδιά του. Είχα τρομοκρατηθεί αλλά δεν έχασα την ελπίδα μου. Όταν γέννησα και δεν άκουσα το μωρό μου να κλαίει εγώ και ο άντρας μου πιστεύαμε ότι ήταν νεκρό. Ήταν τα 13 πιο εφιαλτικά λεπτά της ζωής μου».  

Ο γιος της ωστόσο, αποδείχτηκε πραγματικός μαχητής. Έζησε και ήρθε στον κόσμο 31 Οκτωβρίου, ανήμερα του Halloween. Ο τρόπος και η μέρα που ήρθε στη ζωή ήταν, προφανώς, και ο λόγος που η μητέρα αποφάσισε να το φωτογραφίσει κατ' αυτόν τον τρόπο. 

Τσεκάρετε φωτογραφίες:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved