Το καρτοπαίχνιδο του Deadpool θα σε κάνει να ξεχάσεις το UNO

Αν η παρέα γουστάρει σαπίλα και μπόλικο χιούμορ, της αξίζει το Deadpool VS The World.

Πρέπει να παραδεχτείς πως ο Deadpool έχει έναν μοναδικά δικό του τρόπο να αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις. Το σημαντικό, τουλάχιστον, είναι πως δεν κωλώνει. Είναι ικανός να κόψει τα ίδια του τα χέρια προκειμένου να την σκαπουλάρει από περίεργες και εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις.

 

Αν λοιπόν σ’ αρέσουν τα παιχνίδια με κάρτες, αλλά έχεις βαρεθεί να ρίχνεις πασιέντζες σαν τους γέρους στα καφενεία, αξίζει να δώσεις μία ευκαιρία στο Deadpool VS The World. Το παιχνίδι περιλαμβάνει μία σειρά από κάρτες με σκίτσα που εμφανίζουν τον Wade σε ζόρικες καταστάσεις (σ.σ.: κουτουλάει σε δέντρα κάνοντας σκι ή χάνει τα χέρια του). Στο πίσω μέρος της κάρτας, υπάρχει μία πρόταση που πρέπει να ολοκληρώσεις με τον πιο έξυπνο, αστείο και δημιουργικό τρόπο για να μπεις στο πετσί του Wade.

Για παράδειγμα μπορεί να γράφει «Πονάω τόσο που θα προτιμούσα να (συμπληρώνεις το υπόλοιπο)». Ο παίκτης που θα γράψει την καλύτερη απάντηση για την κάρτα και θα κάνει τους άλλους να γελάσουν και να τον παραδεχτούν, είναι και αυτός που κερδίζει.


Αυτός είναι ίσως ο πιο δημιουργικός τρόπος για να περάσεις την ώρα σου με τον Deadpool. Τουλάχιστον μέχρι τις 18 Μαΐου που βγαίνει η νέα ταινία...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved