Αυτός ο άνθρωπος έχει ΞΕΚΑΘΑΡΑ την μεγαλύτερη υπομονή στον κόσμο

Κουράζεσαι και μόνο που βλέπεις τις 10 καλύτερές του κατασκευές. 

Η υπομονή είναι η αρετή. Και η έφεση στην τέχνη επίσης. Αν έχεις αυτά τα δύο, είσαι καλλιτέχνης. Ή απλά ο James Brunt, ένας άνθρωπος που κατάφερε με την γαίδουρινή του υπομονή να ξεπεράσει και τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Πώς; Τρώγοντας ώρες ατελείωτες πάνω σε άμμους, λασπουριές και βράχους και χρησιμοποιώντας υλικά της φύσης για να φτιάξει σχέδια τύπου mandala.

Τα υλικά τα αντλεί απευθείας από την φύση, κυρίως πέτρες, φύλλα δέντρων και ξύλα, τα οποία επεξεργάζεται για ώρες προκειμένου να τους δώσει μία κυκλική μορφή κυρίως, κάτι σαν ντόμινο. Κι αφού τα στοιβάξει, τα συναρμολογήσει και τους δώσει τον σχηματισμό που θέλει, απλά τα απαθανατίζει με την φωτογραφική του μηχανή.

Όπως λέει, η θέα των mandala δίνουν μία καλλιτεχνική αίσθηση ή και ψευδαίσθηση της ισορροπίας, προκαλώντας το μάτι με την στέρεη μορφή τους, τον κυκλικό σχηματισμό τους και την φυσική, πρωτογενή τους προέλευση. Κάτι σαν παζλ με υλικά της φύσης.

Καλή φάση. Για να τα χαζεύουμε. Όχι για να τα φτιάχνουμε. Ρίξε μια ματιά στα 10 καλύτερα που διαλέξαμε για σένα:Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies