Πάμε Πακέτο: Ο Candyman είναι ο χαμένος αδελφός του Dan Bilzerian από την Αυστραλία

Κάποιοι θα τον πουν Μύστη και κάποιοι θα τον πούμε Καγκουροποζερά. 

Παιδιά, βρήκαμε τον κλώνο του Dan Bilzerian. Ή αλλιώς τον Αυστραλό Dan. Ή απλά, τον Dan Bilzerian από τα lidl

Το πραγματικό του όνομα είναι Travers Beynon, αλλά επειδή είναι ολίγον τι κονιόρδος, γυρίζει μόνο στο όνομα «Candyman». Έτσι συστήνεται μέσα από την ιστοσελίδα που έχει φτιάξει για πάρτη του, στην οποία βέβαια εκτός από ιδιοκτήτης του Freechoice (αυστραλιανού franchise καπνού) παρουσιάζεται και ως «στοχαστής, ηγέτης και αφεντικό της κολάσεως».

(Α, έχουμε πρόβλημα...)

Όχι, δεν έκανε περιουσία από τα καπνικά του. Απλά κληρονόμησε μία περιουσία 40 εκατομμυρίων δολαρίων από τους γονείς του. Οπότε, παράτησε το μόντελινγκ (ομορφάντρα μου εσύ), κρέμασε παπούτσια από το ποδόσφαιρο (Αλέκος Τάτσης των Kangaroos της Βόρειας Μελβούρνης) και αποφάσισε στα 44 του να γίνει ένα αργόσχολο κλαρίνο που περνά την ώρα του κάπως έτσι:

 

 

Μπορεί να είναι παντρεμένος, μπορεί να έχει τέσσερα παιδιά (όσα και ο Αντρέας ο Άνεργος), ωστόσο ο ίδιος μάς λέει με ντοκουμέντα και εικόνες ότι κάθε βράδυ προτιμά να κοιμάται με τέσσερις διαφορετικές γυναίκες στη δική του έπαυλη, που φέρει το όνομά του «Instagram».


Στα αμέτρητα πάρτι που κάνει εκεί, μπορεί να λάβει μέρος ο οποιοσδήποτε. Αρκεί να είναι γυναίκα. Και να μην έχει πρόβλημα να χτυπήσει τατού με το λογότυπο της εταιρείας καπνού που διευθύνει. Όπως αυτά εδώ τα κορίτσια:

φ5


Και κάπως έτσι, ο Dan Bilzerian απέκτησε ανταγωνιστή. Και κλώνο. Πολυτάραχη ζωή ο Candyman. Την οποία φυσικά φροντίζει να τη μοιράζεται μέσα από χιλιάδες posts στο Instagram

Δείτε μερικά από αυτά στις παρακάτω φωτό. Και που 'στε. Τοίχο-τοίχο, ε; Δεν αστειεύεται:


 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved