Φιλάνθρωπος και γυπαετός ο Μπραντ Πιτ: Έσπρωξε 160.000 για να δει GoT αγκαλιά με την Καλίσι

Τα χρήματα της δημοπρασίας θα δοθούν στην Αϊτή.

Εντάξει οι φιλανθρωπίες. Χαλάλι. Άπαξ και σου πουν ότι τα χρήματα που θα σκάσεις θα πάνε στην Αϊτή και στον κοσμάκη που δεν έχει να φάει, αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου και δεν σκέφτεσαι τα φράγκα. Ειδικά αν είσαι ένα από τα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ που δεν ξέρεις τι βγάζεις.

rexfeatures 9308863as

 

Δεν μπορούμε όμως -ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ- να μην υποθέσουμε πως ο Brad Pitt έτριβε τα χεράκια του σατανικά όταν ακούμπησε 160.000 δολάρια στη δημοπρασία των Milk Studios και στο ετήσιο γκαλά που διοργανώνει ο Sean Penn για να συγκεντρώσει χρήματα για την Αϊτή.

Σε ένα από τα πολλά που τέθηκαν σε δημοπρασία, ήταν και να δουν οι αστέρες και ζάμπλουτοι ένα επεισόδιο του Game of Thrones με την Καλίσι στο πλευρό τους.

Παρότι ήταν παρών και ο Kit Harrington κάνοντας μία προσφορά 90.000 δολαρίων, ο ΓΥΠΑΣ Brad Pitt μπήκε δυναμικά με τα 160 χιλιρικάκια του, για να θυμίσει σε όλους ότι είναι σινγκλ και λιγουρεύεται βασίλισσες.

brad pitt auction

 

Και τον γουστάρουμε τον Brad γιατί δεν χαμπάριασε από βασιλιάδες του Βορρά. Σκέφτηκε πως «καλή μεν η Αΐτή, αλλά άμα την στριμώξω στον καναπέ δεν θα με χαλάσει κιόλας».

rexfeatures 9308863ai

Ρισπέκτ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved