Από ένοχες απολαύσεις, ο Elon Musk έχει την Ελένη Τσολάκη

Ένα video στο X όπου η Ελληνίδα παρουσιάστρια παρουσιάζει το δελτίο καιρού ήταν αρκετό ώστε να γίνει παγκόσμιο viral.

Εμείς εδώ στο Ratpack έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελένη Τσολάκη. Δεν το έχουμε κρύψει ποτέ. Σήμερα, λοιπόν, έφτασε η μέρα της δικαίωσης. Ο Elon Musk είναι φαν της Ελληνίδας παρουσιάστριας και αυτό δεν αποτελεί κάποια τρολιά, ούτε κάποιο πρωταπριλιάτικο αστείο. Ο δισεκατομμυριούχος ανέβασε ένα video στον προσωπικό του λογαριασμό στο X, στο οποίο εμφανίζεται η Ελένη Τσολάκη να παρουσιάζει με τον δικό της χιουμοριστικό τρόπο.

 

 

“Αυτός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα”, έγραψε ο ιδιοκτήτης της Tesla, σ’ ένα video από το παρελθόν και συγκεκριμένα την εποχή που η Ελένη εμφανιζόταν στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Βέβαια ο Elon Musk δεν έχει ιδέα για το πώς ξυπνάμε οι Έλληνες και πώς όλο αυτό αποτελεί μία ψευδαίσθηση των media. Μάλιστα ένας χρήστης αποφάσισε να πει την αλήθεια:

 

 

“Αυτό το βίντεο δεν είναι αντιπροσωπευτικό των ελληνικών μετεωρολογικών ειδήσεων, είναι μέρος μιας τηλεοπτικής εκπομπής (που ονομάζεται: “happy day”), με επίκεντρο το κουτσομπολιό της ελληνικής showbiz. Δεν υπάρχει Έλληνας που θα άνοιγε σοβαρά να το δει αυτό για να ενημερωθεί για τον καιρό, απλά για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση εδώ. Νομίζω ότι αυτό είναι παραπληροφόρηση με τον τρόπο που παρουσιάζεται σε αυτό το clip”.

 

 

Μετά τη Μαρίνα Σάττι και ο Elon Musk έχει διαφορετική άποψη για τον… πολιτισμό και την καθημερινότητα στην Ελλάδα. Όπως και να ‘χει, αυτή ίσως είναι η μεγαλύτερη στιγμή καριέρας Ελληνίδας παρουσιάστριας στον πλανήτη. Έστω και μέσω ενός viral video στο X.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved