Ο Λευτέρης Δήμος αγωνίζεται στο Ironman 70.3 Vouliagmeni για τις ανάγκες 108 νεογέννητων παιδιών

- Στις 22 Οκτωβρίου 2023, ο Λευτέρης Δήμος θα αγωνιστεί στο IRONMAN®70.3®Vouliagmeni, Greece 2023 με στόχο να συγκεντρώσει 7.000 Ευρώ για το Κέντρο Ημέρας των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Αθήνα, ώστε να καλυφθεί ο ρουχισμός και τα είδη φροντίδας που χρειάζονται 108 νεογέννητα παιδιά για 2,5 μήνες.

Όταν ο Λευτέρης ήταν 19 ετών, είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή, το οποίο τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο. Οι γιατροί τού έλεγαν ότι δεν θα περπατήσει ξανά, όμως, τώρα προετοιμάζεται για έναν από τους δυσκολότερους αγώνες τριάθλου παγκοσμίως. Τότε, χρειάστηκε 7 φιάλες αίμα και περισσότερα από 100 άτομα προσφέρθηκαν για αιμοδοσία. Σήμερα, δίνει ακόμη έναν αγώνα που μπορεί να κερδίσει μόνο με αλληλεγγύη.

Δείτε τη συγκλονιστική ιστορία του Λευτέρη και στηρίξτε την προσπάθειά του να βοηθήσει αυτούς που το έχουν ανάγκη: https://crowdfunding.msf.gr/project/otan-enonoyme-tis-dynameis-mas-tipota-den-einai-adynato

Γιατί, όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, τίποτα δεν είναι αδύνατο.

 

Λίγα λόγια για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα 

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (Médecins Sans Frontières/MSF) είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση που παρέχει ιατρική φροντίδα σε ανθρώπους αποκλεισμένους από την υγειονομική περίθαλψη, σε θύματα βίας, φυσικών καταστροφών ή ενόπλων συγκρούσεων. Δρα με μοναδικό κριτήριο τις ιατρικές ανάγκες, ανεξάρτητα από φυλετικά, θρησκευτικά ή πολιτικά κριτήρια με στόχο την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου αλλά και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τις ανθρωπιστικές κρίσεις που μαίνονται στον πλανήτη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved