Μπερδευτήκαμε και εμείς με τις «δίδυμες» Κοσιώνη και Τζίμα

Νιώσατε και εσείς ότι βλέπατε το ίδιο άτομο στις ειδήσεις των ΣΚΑΪ και MEGA;

Φινάλε αυτοδιοίκητων εκλογών είχαμε -επιτέλους- το βράδυ της Κυριακής και όπως ήταν λογικό οι περισσότεροι στήσαμε μάτι και αφτί στα δελτία ειδήσεων. Πέρα από τις ανατροπές και την αποχή, που ήταν οι δυο κυρίαρχες λέξεις της χτεσινής νύχτας, το βραδινό πρόγραμμα είχε αρκετό υλικό, και κυρίως, ψυχαγωγία.

Για όσους μάλιστα είχαν μαζέψει παρέα σε κάποιο σπίτι, τα «μαλλιοτραβήγματα» και οι αντιπαραθέσεις ήταν ό,τι πιο κοντινό σε ελληνική trash tv ή με κάποιο παλιότερο Κακαουνάκη vs Τσακαλία στις σατιρικές εκπομπές του Γιώργου Μητσικώστα.

 

Λες και είχαμε μαζευτεί να δούμε ντέρμπι ήταν.

Και ενώ όλος ο κόσμος ασχολείται (και) σήμερα με την viral αντίδραση της Σίας Κοσιώνη στον «αέρα» του δελτίου του SKAI μόλις πληροφορήθηκε ότι ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης δεν είναι πλέον φαβορί για δεύτερη θητεία στο δημαρχείο του Δήμου Αθηναίων, εμείς θα μεταφέρουμε ένα άλλο συναίσθημα που μας γεννήθηκε από τα δελτία ειδήσεων των καναλιών MEGA και SKAI.

Κυρίαρχο πρόσωπο... συγχωρέστε μας, πρόσωπα, οι δύο παρουσιάστριες, Σία Κοσιώνη και Ράνια Τζίμα.

 

Στα κόκκινα, μεταφορικά και κυριολεκτικά

Δεν ξέρουμε αν οι ενδυματολόγοι και makeup artists των δύο καναλιών ήταν συνεννοημένοι , αν είχαν κάποιο inside info για την εμφάνιση των δύο παρουσιαστριών ή απλά ήταν η νύχτα του Κόκκινου Οκτώβρη, το θέμα είναι ότι τόσο η Σία Κοσιώνη, όσο και η Ράνια Τζίμα εμφανίστηκαν σχεδόν πανομοιότυπες. Έχουν που έχουν παρόμοιο μαλλί, δεν ήθελε και πολύ να αισθάνεσαι ότι βλέπεις το ίδιο πρόσωπο, απλά σε άλλο κανάλι.

 

 

Αν σκεφτούμε μάλιστα ότι αμφότερες, έγιναν «διαιτητές» προσπαθώντας να ηρεμήσουν τους καλεσμένους τους, τότε ναι, ήταν σαν να έβλεπες το ίδιο και το αυτό. 

Όχι ότι είναι η πρώτη φορά που τους συμβαίνει, απλά χτες ήταν κυριολεκτικά και μεταφορικά, και οι δύο στα κόκκινα. Η Ράνια Τζίμα, πάντως, το έλαβε το στιλιστικό σχόλιο.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved