Πώς έφτασαν οι εξωγήινοι στο Κογκρέσο;

Ένας πρώην αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ πιστεύει ότι μας κρύβουν εξωγήινα διαστημόπλοια.

Και λέγε-λέγε, ήρθε η ώρα να τα πει και μπροστά στην αρμόδια επιτροπή του Κογκρέσου γιατί το θέμα έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις από όσο θα έπρεπε. Όχι, δεν υπάρχει αρμόδια επιτροπή του Κογκρέσου για μικρά πράσινα ανθρωπάκια, αλλά υπάρχει για το διάστημα που ασχολείται κυρίως με ζητήματα ασφάλειας και κατοχύρωσης της ισχύος των ΗΠΑ έξω από την ατμόσφαιρα του πλανήτη μας και εκεί κλήθηκε να καταθέσει ο Dave Grusch όσα έχει πει κατά καιρούς σε εκπομπές, βιβλία κλπ.

Ο Grusch είναι πρώην αξιωματικός της αεροπορίας και πρώην στέλεχος της υπηρεσίας πληροφοριών του σώματος, άρα δεν είναι ο κλασικός συνωμοσιολόγος που θα περίμενε κανείς, φαίνεται για άνθρωπος που ξέρει για τι πράγμα μιλάει. Βέβαια μιλάει για πράγματα που δεν περιμένει κανείς να ακούσει από κάποιον στη θέση του. Δεν μιλάει απλά για ενδείξεις εξωγήινης ζωής, αλλά για σκάφη ολόκληρα, κάποια άθικτα, τα οποία βρίσκονται στην κατοχή των ΗΠΑ και σε πολλές περιπτώσεις έχουν γίνει αντικείμενο έρευνας και reverse engineering. 

 

AP23207544321091

 

H υπόθεση θυμίζει το τέλος του Β’ ΠΠ τότε που οι σύμμαχοι έκαναν κρα για να προμηθευτούν κάποιο γερμανικό υποβρύχιο που θα τους χάριζε τα μυστικά του μεγάλου βάθους που δρούσαν τα U-Boat του Γ’ Ράιχ, αλλά στο πιο γκροτέσκο. Ο Grusch στις απαντήσεις που έδωσε στην επιτροπή, δεν ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστικός. Μπορεί να έχει τον τίτλο του Whistleblower, αλλά δήλωσε πως δεν θέλει να γίνει προδότης της πατρίδας του και επικαλέστηκε το απόρρητο κάποιων πραγμάτων που είδε και άκουσε. Κυρίως άκουσε γιατί τις πληροφορίες για τα διαστημόπλοια τις άκουσε από Πτεράρχους και ανώτερα στελέχη υπηρεσιών πληροφοριών. Τι μπορεί να κρύβεται όμως πίσω από αυτή την παράξενη ιστορία που κατάφερε να ξεφύγει από τις περιθωριακές εκπομπές του διαδικτύου και να βρει τον δρόμο της στο Κογκρέσο;

Ανάμεσα σε όσους έχουν πειστεί να εξελιγμένους εξωγήινους που ήρθαν σε επαφή με τη Γη και σε όσους πιστεύουν ότι ο Grusch είναι για τα σίδερα, υπάρχει μια εξήγηση, η ιδέα της οποίας ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια τυχαία μέσω μιας τραγωδίας.

 

 

Η υπόθεση του Titan, του υποβρυχίου που προσπάθησε να προσεγγίσει το ναυάγιο του Τιτανικού στο οποίο τελικά έχασαν τη ζωή τους οι 5 επιβαίνοντες σε αυτό, έφερε στην επικαιρότητα την παράξενη ιστορία για το πώς βρέθηκε το ναυάγιο στα τέλη του Ψυχρού Πολέμου.

Κοντά στο σημείο του ναυαγίου, το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ είχε χάσει ένα υποβρύχιο το οποίο ήθελε να βρει πάση θυσία χωρίς να το πάρει χαμπάρι το Σοβιετικό Ναυτικό. Έτσι στήθηκε μια «μαϊμού» επιχείρηση, με ιδιωτικό μανδύα που υποτίθεται ότι έψαχνε τον Τιτανικό. Η επιχείρηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το υποβρύχιο βρέθηκε πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί και τότε έπεσε η παράξενη ιδέα στο τραπέζι. Αφού υποτίθεται ότι έψαχναν τον Τιτανικό και είχαν ακόμα χρόνο και τα μέσα, γιατί να μην τον ψάξουν. Έτσι τελικά βρέθηκε και το πιο διάσημο ναυάγιο της ιστορίας. 

 

AP23207544436694

 

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι ιστορίες με εξωγήινους κλπ είναι σενάρια που φτιάχνουν οι μυστικές υπηρεσίες για να κρύψουν επιχειρήσεις που αφορούν εξελιγμένα αεροσκάφη και όπλα και ότι ο Grusch με τη χαμηλή του βαθμίδα σε αυτές τις διαδικασίες, απλά έξυσε την επιφάνεια αυτών των επιχειρήσεων χωρίς να καταλάβει τι κρύβεται από πίσω. Να είναι αυτή άραγε η λύση του μυστηρίου; Είναι το πιο πιθανό και ίσως το ψύχραιμο να σκεφτούμε.    



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved