Newsbomb Τα posts των επωνύμων για την τραγωδία στα Τέμπη

Οι διάσημοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την τραγωδία.

Η Ελλάδα μετράει τις πληγές της. Θρηνεί για τα δικά της παιδιά που «έφυγαν» τόσο άδικα από τη ζωή. Κάθε είδηση αποτελεί μαχαιριά και σφίγγει το στομάχι. Ποιος μπορεί να αντέξει αυτόν τον πόνο; Οι σκέψεις μας βρίσκεται στις οικογένειες που πενθούν και σε εκείνες που στάθηκαν τυχερές στην ατυχία τους. Το δυστύχημα στα Τέμπη δεν είναι απλώς μία τραγωδία. Είναι ένα έγκλημα της Πολιτείας.  

 

 

Άτομα με άριστη γνώση των ζητημάτων αλλά και ευρωπαϊκά όργανα είχαν εγκαλέσει την Ελλάδα για παραλείψεις. Εγκληματικές παραλήψεις, όπως αποδείχτηκε με τον πλέον τραγικό τρόπο. Με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμασταν στο σημείο «0». Χαρακτηριστική η ανακοίνωση της ΔΕΣΚ-Κ που είχε εκδοθεί στις 7 Φεβρουαρίου και πλέον παίζει στα social media ως... προφητική. Σε αυτήν την ανακοίνωση, η συνδικαλιστική κίνηση των σιδηροδρομικών υπαλλήλων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση στις γραμμές, για μέτρα που δεν λαμβάνονται και μεταξύ άλλων τονίζει: «Δεν θα περιμένουμε το δυστύχημα που έρχεται».

Κάθε post στα social media είναι γεμάτο από οργή και θλίψη. Από την εξίσωση δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι επώνυμοι της χώρας. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές, influencers, όλοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα. Μήνυμα προς τις οικογένειες που θρηνούν για τους ανθρώπους που έχασαν τόσο άδικα. Παρακάτω τα posts.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved