Instagram_sophiahadjipanteli Δεν υπάρχει GNTM χωρίς τη Σοφία Χατζηπαντελή

Το πιο sexy μονόφρυδο της showbiz είπε «αντίο» αλλά είναι ήδη η νικήτρια του φετινού reality.

Κάθε επιτυχημένο σύνολο έχει το δικό του star. Εκείνον που με την αύρα του, με τις επιδόσεις του, με το starιλίκι του παίρνει την ομάδα στις πλάτες του και την οδηγεί στην κορυφή. Το βλέπουμε με τον Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος στις πρώτες 6 αγωνιστικές αποτελεί τον απόλυτο superstar της Super League. Είναι ο ηγέτης σ’ ένα καλοδουλεμένο σύνολο που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Ο άνθρωπος που θα εμφανιστεί στα δύσκολα, θα κάνει το απρόβλεπτο και θα δώσει τη λύση. Δίπλα του, άξιοι συμπαραστάτες, ο Ρουμπέν Πέρεθ, ο Σεμπαστιάν Παλάσιος και τα άλλα παιδιά. Ανεξαρτήτως τον σύλλογο που υποστηρίζεις, το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ένας καλός λόγος ώστε να στηθείς στην τηλεόραση και να περάσεις 90 λεπτά ψυχαγωγίας. Με τον Αϊτόρ να γίνεται μαγνήτης για το βλέμμα σου.

Όπως ακριβώς συνέβη και με τη Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM 5. Η Βίκυ Καγιά αποτελεί σταθερή αξία, λεφτά στην τράπεζα, ξέρεις πόσο θα παίξει και τι θα σου δώσει. Ο Γιώργος Καράβας είναι η μεταγραφή αεροδρομίου και όαση για τα μάτια κάθε γυναίκας και ο Τάσος Σοφρωνίου έρχεται να δέσει άριστα σε αυτό το σύνολο, που είχε ως superstar τη Σοφία Χατζηπαντελή. Γιατί το μοντέλο από την Κύπρο ήταν αυτό το κάτι ιδιαίτερο. Το απρόβλεπτο. Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα του GNTM. Το starιλίκι χωρίς να το προσπαθήσει. Αβίαστα το βλέμμα σου κολλούσε πάνω της για να ξαποστάσει.

 

 

Και όχι δεν ήταν απλώς το μονόφρυδο που την έκανε ξεχωριστή. Η 25χρονη Σοφία έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα. Έχει αυτό το «κάτι» που δύσκολα συναντάς σε ανθρώπους: Το να καταφέρνεις να «γυρίζεις το χαρτί» όταν δεν έχεις δώσει καλή πρώτη εντύπωση. Με την αυθεντικότητά της κατάφερε να κάνει όλο το τηλεοπτικό κοινό να την αποθεώσει. Μπορείς να το δεις σε κάθε σχόλιο στο Youtube κατά τη διάρκεια των casting. Τότε που δεν είχε κανένα πρόβλημα να τα βάλει με τους υπόλοιπους κριτές του reality και οι χρήστες να πάρουν το μέρος της σε κάθε διαφωνία. Παρότι δεν μπορούσε να εκφέρει σωστά τα επιχειρήματά της, λόγω της δυσκολίας της με την ελληνική γλώσσα, ο κόσμος ταυτίστηκε με τις αντιδράσεις της. Όπως εκείνη η στιγμή που σε πνίγει το δίκιο, γνωρίζεις πως είσαι στη σωστή πλευρά της ιστορίας, αλλά δυσκολεύεσαι να το επικοινωνήσεις. Δεν χρειάστηκε, όμως. Ο κόσμος κατάλαβε, ο κόσμος στήριξε και ο κόσμος ψήφισε: Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι η νικήτρια του GNTM 5.   

 

 

Το sexy μονόφρυδο που τους «έσβησε» όλους

Ο τυφώνας Σοφία Χατζηπαντελή πέρασε από τις οθόνες μας και τα σάρωσε όλα. Ακόμη και εκείνοι που την έκραξαν στην αρχή, πίστεψαν στο μονόφρυδό της. Το 25χρονο μοντέλο, εκτός από μία ωραία γυναίκα (συγγνώμη αλλά αυτά είναι υποκειμενικά), είναι sexy. Είναι ο ορισμός της ακομπλεξάριστης γυναίκας που αισθάνεται καλά με τον εαυτό της και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Το τσιμπιδάκι τής είναι αχρείαστο. Αποτελεί τη «Μούσα» του diversity, του πιο σημαντικού στοιχείου του σύγχρονου modeling (παραφράζοντας Βαγγέλη Ιωάννου). Είναι η γυναίκα που αν βγεις για ένα φαγητό και ποτό μαζί της, θα περάσεις υπέροχα. Μέσω της συζήτησης μαζί της, τα πέπλα θα ανασηκωθούν και η ματιά σου θα γίνει πιο ευθυτενής. Είμαι σίγουρος πως ποτέ κανείς δεν βαρέθηκε τη συντροφιά της Σοφίας Χατζηπαντελή. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό σε μία γνωριμία. Το να μη βαλτώσεις. Διότι μετά δεν υπάρχει επιστροφή.

 

Σοφία Χατζηπαντελή, σ’ ευχαριστούμε που υπήρξες στις τηλεοπτικές ζωές μας. Το δικό της αντίο είναι και δικό μου αντίο στο GNTM. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ώστε να ασχοληθώ ξανά με το συγκεκριμένο reality. Τουλάχιστον μέχρι να επιστρέφει το Σοφάκι.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved