Κυκλοφόρησαν πατατάκια με γεύση αιδοίου και γίνονται ανάρπαστα

Κάνουν 9.99 ευρώ και ήδη γίνεται πανικός για ένα σακουλάκι.

Ποια γεύση είναι η αγαπημένη σου; Κάποιοι προτιμούν τα πατατάκια με αλάτι, κάποιοι με ρίγανη ενώ οι πιο... μερακλήδες εκείνα με πάπρικα; Μερακλήδες είπαμε; Χμ μάλλον γι’ αυτήν την κατηγορία ανθρώπων, έφτασε η στιγμή να αλλάξουν γεύση. Να δοκιμάσουν κάτι πιο... ανθρώπινο. Πιο καυτό. Πιο sexy. Γι’ αυτό φρόντισε η εταιρεία Chazz της Λιθουανίας, η οποία με μία κίνησή της κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα των πατατάκηδων πάνω της.

Κυκλοφόρησε τα πρώτα πατατάκια με γεύση αιδοίου και έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στη Λιθουανία. Και όχι μόνο. «Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, οι millennials κάνουν ερωτικές επαφές τρεις φορές λιγότερο από τους γονείς τους», αναφέρει το σλόγκαν της εταιρείας που μόλις κυκλοφόρησε το πιο αμφιλεγόμενο προϊόν. Η αφορμή για να κυκλοφορήσουν αυτή τη γεύση είναι για να βοηθήσουν τους νέους να ξεπεράσουν τα όρια, να μιλήσουν για τον έρωτα, να κάνουν έρωτα και να ξεπεράσουν τους γονείς τους. Με πατατάκια όλα αυτά; Ναι, με πατατάκια κύριε.

 

 

«Μόλις τα δοκιμάσετε θα θυμηθείτε τις ερωτικές σας περιπέτειες, την πρώτη σας αγάπη...», ολοκληρώνει η ανακοίνωση της εταιρείας. Όπως ήταν αναμενόμενο, η περιέργεια και η κάψα του κόσμου για πατατάκια, προκάλεσε πανικό στις παραγγελίες: «Προσοχή, λόγω του μεγάλου αριθμού παραγγελίων, η παράδοση γίνεται σε 5-10 εργάσιμες μέρες. Άλλωστε, αξίζεις να περιμένεις κάτι που σου προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση». Μάλιστα η τιμή που είναι αρκετά τσιμπημένη (9.99 ευρώ) δεν φαίνεται να πτοεί το αγοραστικό κοινό.

Σειρές και πατατάκια: Μία εξάρτηση που έχει αρχίσει να ενοχλεί

Ποιος δεν θα έπεφτε στον πειρασμό ώστε να δοκιμάσει τη γεύση; Τα πατατάκια με γεύση αιδοίο γίνεται ο καλύτερος σύντροφος και οδηγούν την έννοια της απόλαυσης στο ανώτατο επίπεδο. Γυναίκα και φαγητό σε μία συσκευασία. Μπορείς να τα απολαύσεις και τα δύο βλέποντας τον αγαπημένο σου αγώνα, δουλεύοντας στο γραφείο, στο σινεμά ή και στην απογευματινή σου βόλτα.

Από εμάς είναι ΝΑΙ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved