associated press Μια τελευταία ευκαιρία δίνει ο Γιούρι Γκέλερ στον Πούτιν πριν του κάνει πολύ μεγάλο κακό

Το πανίσχυρο μέντιουμ δεν λυγίζει μόνο κουτάλια, μπορεί να εκτρέψει ακόμα και την πορεία βαλλιστικών πυραύλων που φέρουν πυρηνικές κεφαλές.

Με μια δραματική ανοιχτή επιστολή ο Γιούρι Γκέλερ καλεί τον Ρώσο Πρόεδρο να σταματήσει τις απειλές για χρήση πυρηνικών και του ζητάει να έρθει στα συγκαλά του γιατί… θα χρησιμοποιήσει τις πνευματικές του δυνάμεις εναντίον του. Η έκκλησή του ήρθε λίγο μετά από την απειλή του Βλαδίμηρου Πούτιν ότι όλες οι επιλογές είναι πάνω στο τραπέζι αν η Δύση αποφασίσει να μπει πιο ενεργά στη ρωσοουκρανική διένεξη, μάλιστα οι βορειοανατολικές ακτές της Σκωτίας είναι και οι πιο ευάλωτες στην περίπτωση που ο Ρώσος Πρόεδρος κάνει πράξη την απειλή του.

Θυμάσαι την τελευταία πρόβλεψη του Γιούρι Γκέλερ;

 

Αυτή η ευθεία απειλή προς στη Μεγάλη Βρετανία ήταν αυτή που ανάγκασε τον Γιούρι Γκέλερ να απαντήσει με μια δική του απειλή προς τον Πούτιν. Στην ανοιχτή επιστολή υπόσχεται ότι θα χρησιμοποιήσει κάθε μόριο του σώματός του για να αποκρούσει τα ρωσικά πυρηνικά όπλα. Μάλιστα καλεί όλη την ανθρωπότητα να τον βοηθήσει στο τιτάνιο έργο του. Πέντε δευτερόλεπτα αρκούν για τον κάθε ένα από εμάς. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σκεφτούμε είναι ένα ενεργειακό πεδίο που εκτείνεται ακτινικά γύρω μας, χρυσού χρώματος σαν λαμπερή αρχαία ασπίδα που θα εκτείνεται στον ορίζοντα και θα μπορεί να αποκρούσει κάθε ρωσικό πύραυλο. Μάλιστα αν το πεδίο αυτό είναι αρκετά ισχυρό θα μπορεί να στείλει πίσω τους πυραύλους στη Ρωσία και να κάνει τους μετατρέψει σε μπούμερανγκ καταστρέφοντας όχι μόνο τις επεκτατικές βλέψεις του Πούτιν, αλλά και την ίδια τη Ρωσία.

 

 

Δεν ξέρουμε τι πιάνει τον Γιούρι Γκέλερ κάθε καλοκαίρι και κάνει τόσο περίεργες δηλώσεις. Πέρσι μας έλεγε τέτοιες μέρες για εξωγήινους και έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι τον πιάνει η ίδια ανάγκη για διακοπές που μας πιάνει κι εμάς μόλις μπει Αύγουστος. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved