Assosiated Press Aquaman 2: Η τιμωρία της Amber Heard είναι η συρρίκνωση της Mera

Τελικώς θα συμμετάσχει στην ταινία, απλά όχι και για τόσο πολύ.

Από την ώρα και τη στιγμή που η Amber Heard αποφάσισε να βάλει τον Johnny Depp στο στόχο και να του εκσφενδονίσει βέλη προκειμένου να του καταστέψει την καριέρα λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο. Από εκεί που φαινόταν η καημένη της υπόθεσης, η κατάσταση έχει γυρίσει τούμπα, η δική της καριέρα φθήνει και ο κόσμος μάλλον θα λέγαμε ότι τη μισεί.

Μετά από όλα όσα κάνει στο δικαστήριο είναι δικαιολογημένο.

 

 

Η τιμωρία από το Aquaman 2

Την ίδια στιγμή που ο κόσμος περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου για το ντέρμπι Depp-Heard, έρχεται η Warner Bros. να δώσει μια πρόωρη «τιμωρία» στην πρώην σύζυγο Depp εξαιτίας του μίσους που έχει μαζέψει και προφανώς αφορά τη συμμετοχή της στο σίκουελ του Aquaman.

Αφού είδαν στη Warner ότι η ηθοποιός δεν είναι και το αγαπημένο πρόσωπο του κοινού το οποίο μετά το petition «Remove Amber Heard from Aquaman 2» που ξεκίνησε και μάζεψε γύρω στις 4 εκ. υπογραφές, αποφάσισαν πως δεν μπορούν να διακόψουν τη συνεργασία τους μαζί της, ωστόσο έχουν την πολυτέλεια να μικρύνουν σημαντικά το ρόλο της.

 

 

Όπως ανέφερε η Heard, στην Warner Bros. ήθελαν να την κόψουν εντελώς από την ταινία «Aquaman and the Lost Kingdom» ωστόσο θα τελικά αυτή θα επανεμφανιστεί ως Mera αλλά με πολύ μικρότερο ρόλο.

Το πώς θα επιλέξει να το κάνει αυτό ο σκηνοθέτης James Wan ακόμα κανείς δεν το γνωρίζει. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved