To Tokyo Vice μας βάζει παράνομα στον υπόγειο κόσμο της Yakuza

Η νέα σειρά του Michael Mann έρχεται από το HBO.

Πώς και πως περιμέναμε κάτι νέο από τον μάστορα του κινηματογραφικού εγκλήματος που δεν είναι άλλος από τον Michael Mann. Αμέσως το μυαλό μας πήγε πίσω στις καταπληκτικές ταινίες που έχει κάνει στην καριέρα του σαν σκηνοθέτης.

Το "Tokyo Vice" είναι η νέα σειρά του HBO Max που υπογράφει ως παραγωγός ο Michael Mann, σκηνοθέτης των 'Heat" και "Collateral", η οποία αποκαλύφθηκε πλήρως μέσα από ένα πρώτο trailer που θα απολαύσετε παρακάτω.

Heat II: Πόσο ανάγκη έχουμε τη ρεβάνς De Niro vs Pacino;

Από το τρέιλερ αμέσως καταλαβαίνουμε πως η ατμόσφαιρα είναι έντονη και μάλιστα μας βάζει αμέσως στον κόσμο της Ιαπωνικής μαφίας. Έναν κόσμο σκοτεινό και γεμάτο μυστικούς κανόνες. Ο νεαρός ρεπόρτερ όμως δεν μασάει και θέλει να μάθει όλη την αλήθεια.

 

 
 

Ένας άνθρωπος χωρίς εχθρούς δεν είναι καν άνθρωπος" ακούγεται μια φράση στο trailer, το οποίο συνθέτει ένα noir αστυνομικό δράμα στην καρδιά του Τόκιο εν μέσω των '90s με πρωταγωνιστές τους Ken Watanabe (Inception, The Last Samurai) και Ansel Elgort (Baby Driver, West Side Story).

Η ιστορία βασίζεται στα γεγονότα που κατέγραψε ο δημοσιογράφος Jake Edelstein όταν ερευνούσε το Αστυνομικό τμήμα του Τόκιο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Michael Mann σκηνοθετεί το πρώτο επεισόδιο, σε σενάριο του J.T. Rogers.

Τα πρώτα τρία επεισόδια του Tokyo Vice θα κάνουν πρεμιέρα μόνο στο HBO Max στις 7 Απριλίου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved