twitter @TheCohencidence Είναι κακό να βλέπεις τη σειρά σου στο γήπεδο;

Άμα είσαι απογοητευμένος από την ομάδα σου, όπως ο οπαδός των Knicks, ανοίγεις λάπτοπ και βλέπεις «The Office».

Το ΝΒΑ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, όσο και αν δεν μας αρέσει σε μας του Ευρωπαίους το μη θερμό κοινό της εξέδρας. Αυτό που δηλαδή δεν έχει δική του βούληση αλλά ακολουθεί το τι του λένε οι οθόνες να φωνάζει. Οι οπαδοί των New York Knicks βέβαια, γνωστοί για τα συναισθήματα και την μεγαλύτερη δόση πάθους που βγάζουν στο Madison Square Garden είναι μια άλλη ιστορία. Άλλωστε το γεγονός ότι η ομάδα τους θεωρείται το μεγαλύτερο loser του ΝΒΑ εδώ και 50 χρόνια, ακόμα και αν κοστολογούνται ως το πιο ακριβό brand στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τους έχει οδηγήσει σε ανοιχτές αμφισβητήσεις προς τη διοίκηση και τους παίκτες εντός γηπέδου.

 

 

Τελευταίο «χτύπημα», ο φίλος που είδε και αποείδε παρατηρώντας τη φετινή ομάδα των Knicks, και προκειμένου να μην τον πάρει ο ύπνος, άνοιξε το λάπτοπ  και άρχισε να βλέπει τη σειρά του στο Madison Square Garden. Το πιο αστείο είναι ότι δεν έβαλε κάποια καινούργια σειρά, αλλά το mockumentary «The Office» το οποίο έχει παιχτεί εδώ και χρόνια.

 

 

Η γνώμη μας; Μάλλον το είχε ξαναδεί γιατί ο ήχος του γηπέδου υπερκάλυπτε αυτόν του λάπτοπ. Το γεγονός αυτό ωστόσο αποδεικνύει ότι ακόμα και ένα πρόγραμμα δίχως ήχο και υπότιτλους (για να διαβάζει τουλάχιστον τα λόγια), που κάποιος το έχει δει επανειλημμένα, είναι πιο ενδιαφέρον από τους φετινούς Knicks.

Αυτός πάντως δεν ξεπέρασε τον τύπο που έβλεπε Harry Potter στα δημοσιογραφικά του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σε αγώνα της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου. Εδώ που λέμε όμως καλύτερα να βλέπεις τη σειρά σου χωρίς ήχο, παρά το θέαμα της ομάδας του Μεγάλου Μήλου με τους Πελεκάνους της Νέας Ορλεάνης.

 

Knicks Pelicans


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved