Jordan Strauss/Invision/AP Αγνώριστη η Sofia Vergara στον ρόλο της Griselda Blanco

Η διασημότερη βαρόνη ναρκωτικών ενσαρκώνεται από την εντυπωσιακή Κολομβιανή σε μια σειρά που έρχεται στο Netflix

Όταν ο Eric Newman ανακοίνωνε πως δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη συνέχεια για το Narcos, πιστέψαμε ό,τι ήταν να πει για το μυθικό εμπόριο ναρκωτικών το είπε με το τέλος του Narcos Mexico, όμως δεν θα μπορούσαμε να πέσουμε περισσότερο έξω. Ο Newman μαζί με όλη την ομάδα των Narcos επιστρέφουν στην Κολομβία για να αφηγηθούν μια ακόμα συναρπαστική ιστορία. 

Με την Sofia Vergara στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα μάθουμε τον βίο και την πολιτεία της Griselda Blanco στην ομώνυμη μίνι σειρά 6 επεισοδίων. Η Blanco έχει μείνει στην ιστορία ως «η Νονά της κοκαΐνης» και κυρίως γιατί κατάφερε να συνδυάσει μια δολοφονική ομορφιά με ακόμα πιο δολοφονικές μεθόδους ελέγχου του καρτέλ της.

 

 

Η επιλογή της Vergara για να την υποδυθεί μοιάζει εντελώς αναμενόμενη, με βάση το βιογραφικό και την καταγωγή της, και η ίδια η Κολομβιανή ηθοποιός δήλωσε ενθουσιασμένη που θα μάθει στον κόσμο την ιστορία της Griselda Blanco. Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης αξίζει να αναφέρουμε ότι η Blanco δεν κατάφερε μόνο να συγκριθεί με τους άντρες ανταγωνιστές της σε ένα σκληρό επιχειρηματικό πεδίο, αλλά το έκανε και καλύτερα. 

 

 

Η Blanco κατάφερε να χτίσει μια ναρκοαυτοκρατορία αξίας δισεκατομμυρίων και να αναπτύξει ένα πολυτελές lifestyle μεταξύ Κολομβίας και Μαϊάμι, όταν οι άντρες ανταγωνιστές της ζούσαν ακόμα στις ζούγκλες της Λατινικής Αμερικής και δεν είχαν πάρει ακόμα χαμπάρι τη δυναμική της αγοράς των ΗΠΑ.

Προκειμένου να γίνει όσο το δυνατόν πιο πειστική στον νέο της ρόλο, η Sofia Vergara άλλαξε δραματικά την εμφάνισή της χωρίς να χάσει ίχνος από τη γοητεία της. Μετά από την πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε το Netflix αναμένουμε ακόμα περισσότερες καθώς και το trailer που θα θα μας δώσει κάποιες παραπάνω πληροφορίες για τη σειρά, μείνετε συντονισμένοι. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved