John Wick 4: Έχουμε το πρώτο teaser και μια δυσάρεστη είδηση

Σκωτσέζικο ντους μας επιφύλαξε ο Keanu Reeves χρονιάρες μέρες.

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το πολυαναμενόμενο John Wick: Chapter 4 και γινόμαστε μάρτυρες της στιγμής που ο John Wick επικηρύσσεται. Όμως αυτό είναι μόνο το καρότο γιατί υπάρχει και μαστίγιο. Στον μαυροπίνακα αυτή τη φορά ανακοινώνεται μια ακόμα καθυστέρηση της πρεμιέρας για την τέταρτη ταινία John Wick την οποία δεν πρόκειται να δούμε νωρίτερα στις αίθουσες από τις 24 Μαρτίου του 2023. 

 

 

Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε το sequel του John Wick σχεδόν έναν χρόνο μετά από την αρχική εκτίμηση, μιας και μέχρι τώρα νομίζαμε ότι θα το δούμε στις 27 Μαΐου του 2022. Τα κακά μαντάτα συνέπεσαν με την πρεμιέρα της επιστροφής του Keanu Reeves για το τέταρτο μέρος του Matrix και αυτό μας αφήνει μια γλυκόπικρη αίσθηση αφού πολύ θα θέλαμε να δούμε back to back τις δύο μεγάλες επιστροφές.

  

 

To ίδιο το teaser δεν μας αποκαλύπτει και πολλά για την πλοκή του Chapter 4, μάλιστα δεν αναφέρεται καν ο υπότιτλος που συνοδεύει κάθε John Wick ο οποίος στην προσεχή ταινία θα είναι το Hagakure.  Εντελώς τυχαία και συμπτωματικά, το John Wick 4 θα φιλοξενεί ένα ακόμα reunion που θυμίζει Matrix μιας και ο Laurence Fishburne επιστρέφει στο franchise ως o Bowery King. 

 

 

Τους αναντικατάστατους ian McShane, στον ρόλο του Winston, και του Lance Reddick στον ρόλο του Charon, θα πλαισιώσουν οι άρτι αφιχθέντες Rina Sawayama και Donnie Yen.

Ας ελπίσουμε με αυτό το teaser να σταματήσει το μαρτύριο της σταγόνας και ό,τι άλλο κυκλοφορήσει να είναι το τελικό trailer μόνο. Φυσικά ελπίζουμε να μην ζήσουμε πάλι το θρίλερ με το No Time to Die και τις 53 αναβολές της πρεμιέρας του. Κάνε τα μαγικά σου Keanu Reeves. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved