O Doctor Strange τα βρίσκει σκούρα στο Multiverse

Το σίκουελ του Doctor Strange, «In The Multiverse of Madness» έχει και επίσημα τρέιλερ.

Ενδεχομένως να εκτελούμε χρέος προς όλους εκείνους οι οποίοι κάθονται να δουν όλους τους τίτλους τέλους των ταινιών του MCU προκειμένου να παρακολουθήσουν το post credit scene, κάτι που ισχύει και για το «Spider-Man: No Way Home».

Για να μην αναρωτιέστε, υπάρχει τέτοια σκηνή αλλά δεν έχει να κάνει με τον Spider-Man. Για την ακρίβεια δεν είναι ένα βιντεάκι λίγων δευτερολέπτων, αλλά το τρέιλερ για την επόμενη ταινία του Doctor Strange με τίτλο «In The Multiverse of Madness».

 

 

Με λίγα λόγια

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Doctor Steven Strange (Benedict Cumberbatch) τα έχει βρει σκούρα μετά την επιλογή του να κάνει το ξόρκι μνήμης προκειμένου να βοηθήσει τον Peter Parker αλλά αντί να τον βοηθήσει, καταφέρνει να φέρει όλο τον άκυρο κόσμο από διάφορα σύμπαντα για τα οποία ούτε οι μάγοι του τάγματός του, γνωρίζουν.

Προκειμένου να σώσει το σύμπαν μας, ο Strange θα ζητήσει τη βοήθεια της Scarlett Witch (Elizaberth Olsen) και μαζί θα επιχειρήσουν να σώσουν τον κόσμο μας από τις απειλές του Multiverse. Αυτό όμως που δεν ξέρει ο Strange είναι ότι πέρα από διάφορους κακούς, όπως ο Gargantos (το χταπόδι) έχει να αντιμετωπίσει τόσο τον άλλοτε φίλο του Kark Mordo (Chiwetel Ejiofor) όσο και τον ίδιο του τον εαυτό.

 

 

Η ταινία Doctor Strange 2: In The Multiverse of Madness που θα είναι το πρώτο θρίλερ του MCU, αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 6 Μαΐου του 2022.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved