Ο Seth Rogen σε ρόλο έκπληξη στο Pam & Tommy

Για να θυμούνται οι παλιότεροι πως έγινε ακόμη πιο γνωστή η Pamela Anderson.

Σύντομα αναμένεται η σειρά του Hulu η οποία εστιάζει πάνω στη σχέση της Pamela Anderson και του Tommy Lee. Η πρωταγωνίστρια του Baywatch και ο ντράμερ των Mötley Crüe, δεν είχαν μόνο μια θυελλώδη σχέση, αλλά και το περίφημο σκάνδαλο με τη sex tape.

 

 

Η σειρά ασχολείται σε βάθος με τη συγκεκριμένη υπόθεση και ο Seth Rogen υποδύεται τον Rand Gauthier, αυτόν που έκλεψε τη διαβόητη κασέτα. Στους ρόλους του ζευγαριού θα είναι οι Lily James και Stan Sebastian, αλλά την παράσταση κλέβει μέχρι τώρα η δραστική αλλαγή στην εμφάνιση του Seth Rogen.

 

 

Για τις ανάγκες του ρόλου, ο Seth Rogen δεν άφησε μόνο πλούσια χαίτη, αλλά ξύρισε και το εμβληματικό του μούσι. Ένα μούσι σήμα κατατεθέν των μέχρι πρότινος ρόλων του μαζί με το πολύ χαρακτηριστικό γέλιο του. 

Στην κλοπή της κασέτας έχει δίπλα του έναν σαφέστατα πιο αναγνωρίσιμο Nick Offerman, αλλά με όχι λιγότερο ακραία αλλαγή στην εμφάνιση. Στην περίπτωση του κάποτε Ron Swanson, το μαλλί είναι ακόμα πιο πλούσιο και το μουστάκι έχει δώσει τη θέση του σε ένα μούσι που ελπίζαμε να μην ξαναδούμε ποτέ. 

 

 

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Φεβρουαρίου και υπόσχεται μια γερή βουτιά στα 90s και την αισθητική τους, ενώ αναμένεται να ρίξει φως σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα ροζ απόχρωσης των νεανικών μας χρόνων, το περιμένουμε με αγωνία. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved