Celebrities και ηθοποιοί παίρνουν θέση για το φρικτό ατύχημα στην ταινία Rust.

Εδώ και λίγες ώρες όλος ο κόσμος έχει σοκαριστεί στο άκουσμα του τρομακτικού δυστυχήματος στα γυρίσματα της ταινίας Rust, κατά τη διάρκεια της οποίας ο διάσημος ηθοποιός Alec Baldwin σκότωσε (χωρίς να το θέλει) τη διευθύντρια φωτογραφίας Halyna Hutchins, τραυματίζοντας παράλληλα τον σκηνοθέτη Joel Souza, όταν το όπλο που κρατούσε και υποτείθεται είχε άσφαιρα, εκπυρσοκρότησε.

Για την ώρα καμία κατηγορία δεν έχει απαγγελθεί καθώς οι έρευνες συνεχίζονται, την ώρα που ο Baldwin είναι πραγματικά ράκος και όλος ο κόσμος στέκεται στο πλευρό του, αλλά και στα θύματα της τραγωδίας.

 

 

Οι celebrities παίρνουν θέση

Αναμφίβολα ο «εφιάλτης» του Rust ξύπνησε μνήμες Brandon Lee, που με δολοφονήθηκε με παρόμοιο τρόπο κατά τα γυρίσματα της εικονικής ταινίας «The Crow», σε μια υπόθεση που ακόμα και σήμερα, πολλοί πιστεύουν ότι δεν πρόκειται για ατύχημα.

 

 

Βλέποντας το τραγικό συμβάν, πολλοί celebrities και γνωστοί ηθοποιοί, μεταξύ άλλων οι Elijah Wood (Frodo από Lord of the Rings) και James Gunn (σκηνοθέτης των The Suicide Squad και Guardians of the Galaxy) έκαναν αναρτήσεις μέσω Twitter αποδεικνύοντας ότι το συγκεκριμένο συμβάν είναι από τους μεγαλύτερους φόβους των ηθοποιών στα γυρίσματα.

Δείτε τι δήλωσαν στο παρακάτω άλμπουμ:

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved