Ο Ζακ Γαλυφιανάκης δεν θα πει ποτέ στα παιδιά του ότι έπαιξε στο Hangover

Τα παιδιά του λατρεμένου Ελληνοαμερικανού ηθοποιού δεν έχουν καμία ιδέα για το ποιος είναι ο πατέρας τους.

Ο Ζακ Γαλυφιανάκης είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας δύο παιδιών ηλικίας 7 και 4 ετών και σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Entertainment Tonight αποκάλυψε πως τους κρατάει κάπως κρυφά τα επαγγελματικά του. Ειδικά σε ό,τι αφορά το Hangover, εκεί είναι απόλυτος. 

 

 

Όχι μόνο δεν θα τους πει ποτέ ότι έπαιξε σε αυτό, αλλά ακόμα και όταν το δουν, θα αρνηθεί ότι είναι ο πατέρας τους αυτός ο τύπος με το μούσι. Όλα αυτά γιατί θέλει να προστατεύσει πάση θυσία την αθωότητα των παιδιών του, όσο αυτή κρατάει. Πολλές φορές έχει βρεθεί αντιμέτωπος με fans του και όταν του λένε πως τα παιδιά τους γελάνε πολύ με το Hangover τους απαντάει πως είναι χείριστοι γονείς. 

 

 

Ο Ζακ Γαλυφιανάκης πιστεύει πως το Hangover είναι μια πολύ ενήλικη ταινία και κανένα παιδί δεν πρέπει να τη δει και τρέμει στην ιδέα ότι κάποια στιγμή θα τη δουν τα παιδιά του και θα του ζητήσουν εξηγήσεις, πληροφορίες και ιστορίες γύρω από αυτή. Βέβαια το Hangover μπορεί να είναι όντως κάπως υπερβολικό για ένα παιδί που μόλις έχει πάει δημοτικό, όμως ο Γαλυφιανάκης τους κρύβει τα πάντα για την καριέρα του.

 

 

Για την ακρίβεια τους έχει πει ότι βοηθός βιβλιοθηκονόμου σε κάποια δημόσια βιβλιοθήκη και απλά περιμένει να ωριμάσουν λίγο τα παιδιά του για να τους πει ποιος ακριβώς είναι ο πατέρας τους. Η έκθεση στη δημοσιότητα είναι το μεγαλύτερό του άγχος, όχι μόνο για τα παιδιά του, αλλά και για τον ίδιο. Γι’αυτόν τον λόγο δεν θέλει να έχει και καμία σχέση με τα social media. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved