To δικό του αστέρι στο Walk of Fame απέκτησε Daniel Craig

Το ιδανικό επιστέγασμα μιας 15ετούς καριέρας ως James Bond.

Σε μια ασυνήθιστη τελετή για τα δεδομένα του Walk of Fame ο Βρετανός ηθοποιός άφησε το δικό του αποτύπωμα στη λεωφόρο της δόξας. Η τελετή έγινε νύχτα, εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο, και ο Daniel Craig έφτασε στο αστέρι του συνοδευόμενος από τους Rami Malek, Barbara Broccoli και Michael G. Wilson. 

O 53χρονος ηθοποιός ήταν εμφανώς συγκινημένος κατά τη διάρκεια της τελετής κατά την οποία έγινε και επισήμως δεκτός στο πιο exclusive club του Hollywood και προτίμησε να δώσει περισσότερο χρόνο στους συνεργάτες του. Ο Michael G. Wlison είπε πως ο Craig είναι κάτι παραπάνω από ικανός για το δικό του αστέρι στο Walk of Fame και απλά περίμεναν την κατάλληλη συγκυρία. Σημείωσε πως εκτός από εξαιρετικός 007 ήταν και ένας σωστός συνεργάτης και καλός φίλος αυτά τα 15 χρόνια. 

 

 

Στη συνέχεια το μικρόφωνο πήρε ο Rami Malek, ο οποίος μπορεί να υποδύθηκε το απόλυτο κακό στο No Time to Die, όμως είχε την ευκαιρία να αναπτύξει μια φιλία με τον Craig στα γυρίσματα της ταινίας. Για τον Malek ήταν προνόμιο η συνεργασία του με τον Craig και κέρδισε πάρα πολλά ως ηθοποιός για τη μετέπειτα καριέρα του. Γι’αυτόν ήταν ακόμα μεγαλύτερη τύχη το ότι είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί μαζί του στην τελευταία και καλύτερη, σύμφωνα με τον ίδιο, από τις 5 ταινίες που γύρισε ο Daniel Craig ως James Bond. 

 

 

O Malek ήταν και ο κεντρικός παρουσιαστής των αποκαλυπτηρίων του αστεριού και αξιοποίησε την ευκαιρία να πει πώς ήταν να δουλεύεις με τον Craig. Θαύμασε το γεγονός ότι έπαιξε ο ίδιος στις περισσότερες σκηνές δράσεις χωρίς τη βοήθεια κασκαντέρ, ακόμα και στις πιο ριψοκίνδυνες. Πρόσθεσε ακόμα ότι ο Craig θα μπορούσε να παίξει σε όλες τις σκηνές δράσης με το ένα χέρι δεμένο ή κρατώντας ένα Negroni χωρίς να χύσει σταγόνα από το ποτήρι του.

 

 

Όταν πήρε τον λόγο ο απερχόμενος 007, ευχαρίστησε αρχικά το εμπορικό επιμελητήριο του Hollywood που του έκανε την τιμή και ταυτόχρονα ευχαρίστησε τους συνεργάτες και την ομάδα του που τον βοήθησαν να πετύχει αυτή τη βράβευση. Θύμισε πώς χωρίς τους Broccoli και Wilson που τον επέλεξαν ως αντικαταστάτη του Pierce Brosnan, δεν θα βρισκόταν αυτή τη στιγμή στη λεωφόρο του Hollywood.

 

 

Κλείνοντας προσπάθησε να βάλει μια μονάδα μέτρησης της ευτυχίας. Αν η ευτυχία μπορεί να μετρηθεί ανάλογα με αυτούς που σε περιβάλλουν, τότε αν το το όνομά σου βρίσκεται ανάμεσα σε τόσα διάσημα ονόματα του Hollywood, είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Ήταν μία τιμή που δεν περίμενε ποτέ ότι θα ζήσει ο Daniel Craig, και δήλωσε πραγματικά ευγνώμων που έγινε πραγματικότητα.      



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved