Έρευνα: Τελικά αρέσουν στις γυναίκες οι άντρες με τατουάζ;

Είσαι έτοιμος να «χτυπήσεις» άλλο ένα ή ψάχνεις  laser για αφαίρεση; 

Δυστυχώς ή ευτυχώς τα τατουάζ δεν είναι ακριβώς μια μόδα στα μαλλιά ή τα γένια που μπορείς να την προσαρμόζεις κατά βουληση και ανάλογα με τα γούστα εκείνης που θέλεις να εντυπωσιάσεις. Γι’αυτό και χρειάζεται περισσότερη μελέτη σε περίπτωση που σε νοιάζει τόσο πολύ η γνώμη των γυναικών γύρω από αυτό το κομμάτι της αισθητικής και μια πολωνική έρευνα έρχεται να δώσει τέλος στην αναζήτησή σου.

 

 

Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο Personality and Individual Differences και τα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα όσο θα περιμέναμε, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Δηλαδή δεν υπάρχει ένα ξεκάθαρο ναι ή όχι, αλλά επιμέρους στοιχεία χαρακτήρα τα οποία αξιολογούνται με βάση τα τατουάζ.

Σύμφωνα με τις περισσότερες γυναίκες, οι άντρες με τατουάζ μοιάζουν πιο υγιείς, πιο αρρενωποί, πιο επιθετικοί και πιο κυρίαρχοι. Από την άλλη πιστεύουν πώς οι άντρες με τατουάζ γίνονται χειρότεροι σύντροφοι και πατεράδες. 

 

 

Στην ίδια έρευνα αναφέρονται και ποια συγκεκριμένα είδη τατουάζ βρίσκουν γοητευτικά. Στις πρώτες θέσεις βρίσκονται τα μίνιμαλ, τα άγρια ζώα, τα ναυτικά τατουάζ και όσα έχουν φράσεις σε ξένες γλώσσες. Τώρα ξέρεις ότι γενικά τα τατουάζ αρέσουν και ποια αρέσουν περισσότερο. Το ερώτημα είναι αν θέλεις από τις γυναίκες που γνωρίζεις να τους εμπνέεις την εικόνα της πατρικής φιγούρας ή του δυναμικού εραστή. 

 

   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved