Οι Unboxholics θύμισαν για ακόμη μια φορά την αξία της ανθρωπιάς

Ο Σάκης Καρπάς και η παρέα του κατάφεραν να συγκεντρώσουν 300.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους.

Ο Σάκης Καρπάς έχει φιλοξενηθεί ουκ ολίγες φορές στις σελίδες του Ratpack και όχι άδικα. Πέρα του ότι μαζί με την ομάδα τρέχει τους Unboxholics, ένα από τα πιο ενημερωμένα gaming/tech portals που μπορεί να βρεις εκεί έξω, καταλάβαμε από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε μαζί του κάτι πολύ πιο σημαντικό και ουσιαστικό: Ότι πρόκειται για καλή ποιότητα ανθρώπου. Το έχουμε καταλάβει από απλές και συνάμα πολυδιάστατες συζητήσεις που έχουμε κάνει μαζί του, από το πως θεωρούν με τον αδερφό του Αλέκο τον ρόλο του πατέρα και την υποχρέωση ενός άντρα απέναντι στα παιδιά του, μέχρι όταν μας έγραφε για τις πρώτες στιγμές της γέννησης της κόρης του.

 

 

Όμως ο Σάκης δεν είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να λέει μόνο καλές κουβέντες. Είναι και άνθρωπος των πράξεων. Και επειδή ακριβώς κινήσεις σαν τις παρακάτω πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω και να αποτελούν παράδειγμα προς μίμησης, αποφασίσαμε να γράψουμε κάτι για αυτό. Δεν είναι πρώτη φορά που ο Σάκης κάνει μαραθώνιο για να συγκεντρώσει χρήματα για ευπαθείς ομάδες, αλλά δεν έμεινε άπραγος ούτε αυτή τη φορά. Οι Unboxholics μέσα σε τρεις ώρες από την αναγγελία τους για τον μαραθώνιο δωρεάς, συγκέντρωσαν για τους πυρόπληκτους και τα ζωάκια το ποσό των 306.000 ευρώ. Ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο αν αναλογιστεί κανείς τους καιρούς που ζούμε. Τα υπόλοιπα μπράβο ωστόσο, ανήκουν και στην μεγάλη κοινότητα των Unboxholics, που απέδειξαν ότι είναι κάτι περισσότερο από gamers. Είναι άνθρωποι.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν στο μυαλό τους να τρέξουν δωρεές και για άλλες ενέργειες όπως εκείνης της αναδάσωσης. Από εμάς μόνο άπειρα respect.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved