Τύπος στο Tik Tok ισχυρίζεται ότι ταξιδεψε στο 2027 και είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη

Ο παγιδευμένος στο μέλλον Ισπανός δεν μπορεί να εξηγήσει το πώς λειτουργεί ακόμα το ρεύμα και το ίντερνετ που του επιτρέπουν να ανεβάζει τις «μαρτυρίες» του στο Tik Tok.

Ένας tiktoker με username @unicosobreviviente, δηλαδή μοναδικός επιζών, ανεβάζει από τον περασμένο Φεβρουάριο βίντεο από την ερημωμένη Βαλένθια της Ισπανίας. Ισχυρίζεται πως ξύπνησε σε κάποιο νοσοκομείο χωρίς να ξέρει τι έχει προηγηθεί και μόλις βγήκε έξω συνειδητοποίησε ότι ζει στο μέλλον, και πιο συγκεκριμένα στο 2027, και η ανθρωπότητα έχει αφανιστεί. 

 

 

Στα βίντεο που ανεβάζει τακτικά φαίνεται ότι όντως δεν υπάρχει καμία ανθρώπινη παρουσία στην πόλη, μια παράξενη σύμπτωση γιατί και η Αθήνα, αλλά και όλες οι πόλεις στον κόσμο έτσι ήταν λόγω της πανδημίας και του lockdown. 

Σε κάποια βίντεο ισχυρίζεται πως είναι απελπισμένος γιατί δυσκολεύεται να βρει νερό και τροφή στην άδεια Βαλένθια. Βέβαια αν δοκιμάσει να ψάξει για ταξί Δευτέρα πρωί στην Αθήνα θα απελπιστεί ακόμα περισσότερο. Πολλοί σχολιαστές των βίντεό του θέτουν το εύλογο ερώτημα για την παρουσία ηλεκτρικού και ίντερνετ που του επιτρέπουν να μας μεταφέρει εικόνες από το μέλλον. Η απάντησή του είναι όσο πειστική είναι και η θεωρία του ότι βρίσκεται στο μέλλον καθώς εκτιμά ότι υπάρχει κάποιου είδους σύνδεση ή κάποια πύλη που επιτρέπει στο 2021 να επικοινωνεί με το 2027.

 

 

Τώρα γιατί δεν χρησιμοποιεί τη σύνδεσή αυτή για να επιστρέψει δεν το ξέρουμε ακόμα γιατί λέει ότι θέλει να επιστρέψει άμεσα γιατί δεν του αρέσει τόση μοναξιά στο μέλλον. Αν χρειαστεί να πάρει μετρό εν μέσω πανδημίας ίσως να το ξανασκεφτεί βέβαια. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved