Ο δήμος Αλίμου φέρνει κοντά μας τα σπανιότερα αυτοκίνητα και κλασσικές μοτοσικλέτες

Δύο Κυριακές γεμάτες vintage σχεδιασμό σε συνεργασία με τη ΦΙΛΠΑ και το Νίκο Μαστοράκη.

Παρότι οι θεματικές ήταν προγραμματισμένες για την περσινή χρονιά και ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας, οι λάτρεις των κλασσικών αυτοκινήτων και μηχανών, θα μπορέσουν να απολαύσουν φέτος δύο εκθέσεις για τις 12 και 19 Σεπτεμβρίου. Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης ανακοίνωσε την διεξαγωγή του Alimos Classic Car Sunday 2, της εντυπωσιακής υπαίθριας έκθεσης κλασικών αυτοκινήτων που επιστρέφει τόσο με παλιά όσο και με νέα εκθέματα, αλλά που συνάμα θα φέρει φέτος και σπάνιες κλασσικές μοτοσικλέτες.

C0140 Moment

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον μαγευτικό πεζόδρομο Αλίμου την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, όπου ο δήμος σε συνεργασία με τη ΦΙΛΠΑ και τον Νίκο Μαστοράκη, θα διοργανώσουν το δεύτερο ACCS, μεγαλύτερο και πιο πλούσιο από το πρώτο, με περισσότερα και σπανιότερα αυτοκίνητα και την κατηγορία Power Cars, με θηρία της αμερικάνικης βιομηχανίας δυναμικά εμπλουτισμένη. Η ιστορία του αυτοκινήτου σε τέσσερις τροχούς και κάπου 150 πανάκριβα και εκπληκτικά συντηρημένα μοντέλα που, παρά την ηλικία τους, συναγωνίζονται επικίνδυνα τα σύγχρονα του εμπορίου.

Andreas Kondilis

Την δεύτερη Κυριακή στις 19 Σεπτεμβρίου και σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας και τον Νίκο Μαστοράκη, ο δήμος Αλίμου θα διοργανώσει την πρώτη Alimos Classic Motorbike Sunday όπου τόσο οι φανατικοί του είδους όσο και οι απλοί θεατές, θα βρεθούν κοντά σε πάνω από 100 δείγματα «μηχανών» μεγάλης ηλικίας αλλά και μεγάλου... κυβισμού. Από την ταπεινή Vespa μέχρι την αλαζονική Harley, όλο το φάσμα θα απλωθεί, μέσα σε rock'n'roll και classic rock, για 5 ώρες στον πεζόδρομο.

ACMS 2021 cropped

Η είσοδος για το κοινό είναι από τις 14:30 το μεσημέρι μέχρι τις 19:30 το απόγευμα και διατίθεται δωρεάν και για τις δύο Κυριακές.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved