10 memes για το αποψινό γιουρούσι στο SURVIVOR

Ντοπάρουμε ψυχολογικά την Εθνική Ντάνου πριν από τη σημερινή μάχη με τους Τούρκους.

Τα γελάκια του Τανιμανίδη και του Αλιτζαλί δεν μας ξεγελάνε. Ούτε εμάς ούτε τους παικταράδες της Εθνικής Survivor. Οι τελευταίοι θα ξανατιμήσουν σήμερα την γαλανόλευκη φανέλα και θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο ξέροντας πολύ καλά πως η σημερινή μάχη δεν είναι «ένα ακόμα αγώνισμα του Σουρβάϊβορ» αλλά η φυσική συνέχεια των Δερβενακίων, του Βαλτετσίου, της Τριπολιτσάς. 

Στο προχθεσινό τρέιλερ, είδαμε κι έναν κύριο από την απέναντι πλευρά του Αιγαίου που μοιάζει με τον Δία να ψελλίζει κάτι για ελληνοτουρκική φιλίαχαχαχαχα!

ΤΙΛΕΡΕ;

Η φάση είναι «η ζωή μου-η ζωή σου»! Στο στίβο μάχης θα πέσουν κορμάκια και οι μαχητές μας (σήμερα ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ, δεν υπάρχουν διάσημοι και ταξικές διαιρέσεις, το ζήτημα είναι ΕΘΝΙΚΟ) θα δώσουν και τη ζωή τους αν χρειαστεί για να κερδίσουν.

Κάποιοι από αυτούς μάλιστα μπορεί να είναι ήδη νεκροί για χάρη της Πατρίδας, αν κρίνουμε από το χθεσινό στιγμιότυπο. ΑΥΤΟ το στιγμιότυπο:

animation


Ελπίζουμε πως όχι. Κανείς δεν περισσεύει στον Αγώνα.

Κι ο Αγώνας ενάντια στους Τούρκους είναι αέναος. Πού ξέρεις; Αύριο-μεθαύριο, στο Survivor 2018 για παράδειγμα, μπορεί μια νέα πρόκληση των Τούρκων να σημάνει νέες καμπάνες. Δεν χρειάζεται να φτάσουν μέχρι την παραλία μας στον Άγιο Δομίνικο για να ξυπνήσουμε...

Εμείς από την πλευρά μας, οι ελληνόψυχοι συντάκτες του Ρατπακ.γρ, κάναμε το χρέος μας και προσφέρουμε 10 πατριωτικές ντόπες στους παίκτες μας: βρήκαμε στίχους από 10 δημοτικά τραγούδια που υμνούν το 1821 και βρίσκουν άμεση εφαρμογή στην 18η Μάη 2017. Την ημέρα, δηλαδή, που ένα ολόκληρο Έθνος θα στηθεί μπροστά από την τιβί και κάπου εκεί ανάμεσα σουβλακίου και κοακόλας θα νιώσει την τρίχα του να σηκώνεται που ο Ντάνος και τα πρωτοπαλίκαρά του θα δώσουν στον Τουρκαλά να καταλάβει ποιος κάνει κουμάντο στα στενά του Άγιου Δομίνικου. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved