Mission Impossible 7: Αυτή θα είναι η πιο επικίνδυνη σκηνή που έχει γυρίσει ποτέ ο Tom Cruise

Πολλοί θα πουν πως πρόκειται για ένα ακόμα άλμα με μοτοσικλέτα, όμως ο Tom Cruise εξηγεί πως πρόκειται για κάτι πολύ πιο μεγάλο. 

Με τόσες αλλαγές ταυτότητας που συμβαίνουν σε κάθε Mission Impossible προκαλείται σύγχυση για το ποιος είναι πραγματικά ο πρωταγωνιστής κάθε σκηνής. Όμως σε κάθε μία από τις ταινίες του επιτυχημένου franchise δράσης υπάρχει μία σκηνή ορόσημο στην οποία πρωταγωνιστεί ο αυθεντικός Ethan Hunt, η σκηνή με το πιο εξωφρενικό stunt. 

Για το Mission Impossible 7, o Tom Cruise δήλωσε σε συνέντευξή του στο Empire ότι το εξωφρενικό stunt αυτής της ταινίας ήταν και το πιο επικίνδυνο πράγμα που έχει κάνει ποτέ. Ναι, είναι πιο ακραίο κι από τη σκηνή με το αεροπλάνο και το Burj Khalifa.

 

 

Φαινομενικά πρόκειται για ένα ακόμα άλμα με μοτοσικλέτα, κάτι συνηθισμένο για Mission Impossible, ενα άλμα όμως που χρειάστηκε εβδομάδες σχεδιασμού και μήνες προετοιμασίας και προπόνησης. Έπρεπε να υπολογίζεται συνεχώς η ένταση του αέρα, μια απότομη ριπή θα μπορούσε να ρίξει τον Cruise από τη ράμπα, ενώ το ελικόπτερο με την κάμερα που θα απαθανάτιζε τη σκηνή έπρεπε να διατηρεί τη λεπτή ισορροπία μεταξύ κοντινής κινηματογράφησης και μη εμπλοκής στη δράση.  

Το άλμα με τη μοτοσικλέτα είναι μόνο το πρώτο μέρος της παράτολμης σκηνής. Η μοτοσικλέτα δεν είναι κάτι περισσότερο από μία κινούμενη ράμπα για άλμα με αλεξίπτωτο αφού κάτι τέτοιο ακολουθεί αμέσως μετά. Με το χρονικό παράθυρο για άνοιγμα του αλεξίπτωτου να είναι εξαιρετικά περιορισμένο, μόλις 6 δευτερόλεπτα, γίνεται εύκολα αντιληπτή η δυσκολία και η επικινδυνότητα του άλματος. Μια ολιγωρία του δευτερολέπτου και η εμπλοκή της μοτοσικλέτας στη σκηνή θα μπορούσε να αποβεί μοιραία. 

Οι πρώτες εικόνες και βίντεο από τη σκηνή μάλλον επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του Tom Cruise και αυτό που μένει είναι να δούμε αν θα μας κάνει να κολλήσουμε την πλάτη μας στο κάθισμα από έκσταση όταν τη δούμε. Αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί τον Μάιο του 2022 που έχει προγραμματιστεί και η πρεμιέρα του Mission Impossible 7.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved