Εν τω μεταξύ στην Washington D.C. προετοιμάζονται για «χαμό»

Οι εκλογές πλησιάζουν και τα καταστήματα παίρνουν τα μέτρα τους.

Θα είναι ίσως οι πιο περίεργες αμερικανικές εκλογές που έχουμε δει ποτέ. Donald Trump και Joe Biden. Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί. Washington D.C. και επεισόδια. Αυτή είναι μια σειρά που όσοι ζουν και εργάζονται στην πρωτεύουσα της Αμερικής, δεν θέλουν να δουν να γίνεται πραγματικότητα.

Φοβούμενοι για την επόμενη μέρα των αποτελεσμάτων ή και την ίδια μέρα των εκλογών (3 Νοεμβρίου), οι καταστηματάρχες προσπαθούν με κάθε τρόπο να προστατέψουν τα κτίρια με πελώριες ξύλινες σανίδες σε κάθε παράθυρο και είσοδο. Οι προετοιμασία αυτή μοιάζει με άμυνα απέναντι σε κάποιο αντάρτικο πόλης.

Γιατί δεν αγοράζουν πια διαμερίσματα στο Manhattan;

Οι φωτογραφίες αυτές είναι από το κέντρο της πόλης την Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου και μας δείχνει την ανησυχία που επικρατεί στην πρωτεύουσα, μια ανάσα από τον Λευκό Οίκο. Το ίδιο θα συμβεί και στο Beverly Hills της Καλιφόρνια που φοβούνται για καταστροφές και κλοπές. Αυτές οι εκλογές, εν μέσω πανδημίας και γενικότερης αναστάτωσης στην άλλη άκρη του Ατλαντικού θα γραφτούν στην ιστορία. Είτε για καλό είτε για κακό λόγο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved