To «Last dance» για τον Ayrton Senna έρχεται

Το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα σειρά του, που θα είναι αφιερωμένη στον θρυλικό Ayrton Senna.

Το «Last Dance» για τον Michael Jordan φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη τωβν ανθρώπων του Netflix. Έτσι η γνωστή πλατφόρμα ανακοίνωσε πως τη δημιουργεία σειράς για τον θρυλικό οδηγό της Formula 1, Ayrton Senna.

Η σειρά αναμένεται να έχει 8 επεισόδια, τα οποία θα προβάλουν τη ζωή πίσω από το μονοθέσιο, αλλά και όχι μόνο, του τεράστιου Βραζιλιάνου οδηγού και αναμένεται να μπει στη ζωή μας, το 2022.

 

 

Ο Senna είχε στην καριέρα του 41 νίκες, 65 pole positions και 3 Παγκόσμια Πρωταθλήματα, το 1988, το 1990 και το 1991, ενώ θεωρείται μέχρι και σήμερα ένας εκ των κορυφαίων οδηγών όλων των εποχών.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την Πρωτομαγιά του 1994 και το Grand Prix του Σαν Μαρίνο στην πίστα της Ίμολα, όταν στη στροφή Tamburello, ο θρυλικός Βραζιλιάνος έχασε τη ζωή του, σκορπώντας τη θλίψη σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η σειρά θα ξεκινήσει τα γυρίσματα με τις ευλογίες της οικογένειας του Ayrton Senna, καθώς είναι ενθουσιασμένοι που βλέπουν την κληρονομιά του τεράστιου οδηγού να διατηρείται μέχρι και σήμερα και να περνά μέσα στις επόμενες γενιές.

 

Ayrton Senna

 

Μάλιστα η αδελφή του Βραζιλιάνου, Viviane δήλωσε πως «είναι πολύ ιδιαίτερο για μας να μπορούμε να ανακοινώσουμε πως θα πούμε την ιστορία που γνωρίζουν μόνο λίγοι άνθρωποι γι 'αυτόν».

Όλα τα μάτια λοιπόν στο Netflix μέχρι το 2022, όπου και θα βγει στον αέρα η πολυαναμενόμενη σειρά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved