O James Cameron απασφάλισε: Το Avatar 2 έρχεται!

O James Cameron επιβεβαίωσε πως τα γυρίσματα για το Avatar 2 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, παρά την καθυστέρηση λόγω κορονοϊού.

Μιλώντας στον στενό του φίλο και συνεργάτη, Arnold Schwarzenegger μέσω βιντεοκλήσης, για την προώθηση της Διεθνούς Διάσκεψης για το περιβάλλον στην Αυστρία, ο διάσημος σκηνοθέτης επιβεβαίωσε πως τα γυρίσματα του Avatar 2 ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία, ενώ και το Avatar 3 φαίνεται πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

 

 

«Η πανδημία του κορονοϊού χτύπησε και εμάς, όπως όλο τον κόσμο. Χάσαμε πάνω από τέσσερις μήνες παραγωγής», δήλωσε από τη Νέα Ζηλανδία, ο Cameron, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα του 3ου μέρους του Avatar και συνέχισε πως «είμαστε έτοιμοι να βγει η ταινία, όπως και θα γίνει αυτό, τον Δεκέμβριο του 2022. Την ίδια μέρα που θα κυκλοφορήσει το Avatar 2, θα μπούμε στην τελική ευθεία για το Avatar 3. Μιλώντας με ποσοστά, η τρίτη ταινία βρίσκεται στο 95%, οπότε ναι, δεν μας μένει πολύ».

Ο Cameron σχολίασε και τον τόπο των γυρισμάτων, αποθεώνοντας ουσιαστικά τη Νέα Ζηλανδία. «Νιώθω πολύ τυχερός για την επιλογή που έκανα, στην πρώτη ταινία. Η Νέα Ζηλανδία θεωρείται η καλύτερη χώρα στον κόσμο στην αντιμετώπιση του Covid-19. Λειτουργούμε κανονικά, εργαζόμαστε χωρίς προβλήματα και αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να ολοκλήρωσουμε με επιτυχία τα γυρίσματα».

 

2jsgQixyAi4U7DtJkTPpsB

 

Μάλιστα, ο Καναδός σκηνοθέτης, αφού τελειώσει με το Avatar 3, δεν δείχνει διάθεση να χαλαρώσει. Αντιθέτως θα προχωρήσει στα γυρίσματα τόσο του Avatar 4, όσο και του Avatar 5, τα οποία αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα στις 18 Δεκεμβρίου 2026 και στις 22 Δεκεμβρίου 2028, αντίστοιχα.

Αρκεί φυσικά, να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved